Меню

Анкета - Нужди на жената след раждане

Анкета - Нужди на жената след раждане

Анкетата е част от проект "Бойна майка", който цели да открие проблемите на бременните жени и да информира всеки за това как може да бъде техен съюзник. 

Здравей!

Най-вероятно си се озовала тук, защото в един момент си била жена, изписана от болницата след раждане. Много ще се радваме да попълниш нашето проучване и ако имаш желание да ни дадеш повече подробности за първите седмици след раждането и за нуждите ти в този крехък период от живота ти. Тук искаме да уточним, че за нас е ценно да разберем повече за ТВОЕТО възстановяване и нужди отколкото за това на новия член в семейството.
Проучването е напълно анонимно, а отговорите ще бъдат използвани за разработване на проекти, които да подпомогнат бъдещите майки. Нито един от въпросите не е задължителен. Ако си раждала повече от веднъж можеш да попълниш анкетата по веднъж за всяко раждане или да обобщиш опита си. Благодарим ти предварително!

- Бойна майка

 

Попълни анкетата от тук.


Проектът "Бойна майка" се осъществява със съдействие и финансиране от "Български фонд за жените".

Още по темата

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с вашия термин или възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Видео: Как да се грижим за тоалета на бебето?

Препоръчано от Дневникът на мама и татко

Виж

 

Харесай ни във Facebook