Меню

Рубрики

Дългоочакваната Коледа на мама Цвети

Дългоочакваната Коледа на мама Цвети

Всичко започна преди шест години, когато малко преди Коледа трябваше да родя първородния си син. За жалост съдбата ми бе отредила да не отгледам сина си. Когато се роди, той живя няколко дни в кувьоз и почина. Лекарска грешка.

Това преобърна живота ми. Всеки ден ставах и си лягах с мечтата да имам дете. За жалост тази мечта не можеше да се сбъдне. Посетих множество лекари, от добри по-добри, и никой не ми казваше „рецептата“ как да имам дете отново. Просто заключаваха, щом веднъж е станало, пак ще стане, явно причината е стресът от преживяното. За това почнах да посещавам психолог, но нищо не помагаше. След пет години неуспешни опити реших да пробвам ин витро оплождане. Със съпруга ми трябваше да поемем разходите сами, тъй като по медицински показатели нямаше причини държавата да ми отпусне финансиране. Събрахме всичките си спестявания и решихме да пробваме, въпреки, че нямаше 100 процента гаранция, че ще стане, но в това виждах последния си шанс.

И ето, че тази година дългоочакваната ми мечата стана реалност. Бях бременна! Въпреки, че изкарах една тежка бременност и няколко пъти лежах в болница за задържане, малко преди  Коледа вече имам син. Казват ми, че съм майка героиня, че съм борбена, а аз съм просто жена, която мечтаеше да има дете и моята дългоочаквана Коледа настъпи... Този път завършекът беше хубав.

Изпращам Ви снимката на този красив завършек, въпреки, че на нея е заспал, той все е буден, понеже коликите го мъчат още от раждането. Акушерките казаха, че има и такива бебета – все плачат... Аз смятам, че просто е специален.

мама Цвети

Още по темата

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook