Меню

Рубрики

Дългоочакваната Коледа на Светла Николова

Дългоочакваната Коледа на Светла Николова

Здравейте приятели от "Дневника на мама и татко", позволих си да ви нарека така, тъй като ви чувствам точно по-този начин, защото съм една от най-големите ви почитателки. :)

Попаднах на четивото "Дневника...", когато бях още в болницата след раждането на моето второ (чудо) щастие, и оттам насетне вие присъствате в ежедневието на цялото ни семейство със своите статии и съвети (огромно благодаря!),благодарение на вас получавам и се образовам допълнително за моите деца с необходимата ми информация за тяхното здраве и развитие. :) В този ред на мисли реших да участвам във вашия конкурс "Дългоочакваната Коледа", тъй като този конкурс е точно за мен, това е моята вълшебна и най-желана дългоочаквана Коледа на щастие и цяло желано от сърце пълно семейство! Моята история е следната -  житейска, но истинска, така желана и вълнуваща. С моя любим човек съм от 15 години, бях 9 клас, когато се влюбих в него, казах си ТОЙ е, искам да имам от него две дечица (момиченце и момченце), които да изпълват още повече обичта и живота ни. :) Щастието (чудото) се случи след 10 години от нашата луда и истинска любов  - роди ни се едно прекрасно момиченце, като ангел. Всяка Коледа до преди 4 гэдини беше  приказна и щастлива с нашето слънчице, но моята мечта от ученическите години бе с любовта на живота ми да създадем семейство, за което съм мечтала цял живот, тъй като в моето липсваше любов и топлина......И понеже Господ сякаш много ме обича и сбъдна и втората ми мечта, да даря живот на едно прекрасно момченце, което вече е на 10месеца:) Повярвайте мечтите се сбъдват и има чудеса само да си ги пожелаем... Това е първата ни вълшебна дългоочаквана Коледа, която аз ще помня винаги, защото тя е на цялото ни вече завършено така мечтано семейство. :) Направихме си и фотосесия, която премина с много смях и радост:) Весели празници и вярвайте в чудеса, защото ги има!!!

Още по темата

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook