Меню

Рубрики

Дългоочакваната Коледа - една история на Белослава Борисова

Дългоочакваната Коледа - една история на Белослава Борисова

 

Най-дълго чаканата Коледа, особено за мен, беше тази през 2016 година. "Защо?" - ще попитате. Защото това беше първата ни Коледа като истинско семейство. Симеон тогава беше на 4 месеца и аз тръпнех в очакване да спазя обичаите покрай празника заедно с него и татко му. Подготовката започна още в самото начало на месец декември. За да съхраним спомена, решихме да си направим професионална Коледна фотосесия. Както ще видите на снимката, Симеон беше облечен като джудже, а самите снимки ме топлят и през тази година. В самото навечерие на празника спазихме всички традиции - от прекадяването на къщата с тамян до разчупването на питката от най-възрастния член на семейството - татко му. Симеон също си избра парче, а в него открихме паричката. На трапезата отново бяхме всички заедно, а точно в полунощ дойде и Добрият старец и остави много подаръци за Мони под елхата.

Е, това е моята история за Дългоочакваната Коледа - един от най-големите християнски празници и първият, отпразнуван от нас като истинско семейство. :)

Белослава Борисова

Още по темата

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook