Меню

Рубрики

Дамски чанти за зимата - 5-те най-модерни цвята

Дамски чанти за зимата - 5-те най-модерни цвята

Спонсорирана статия

Дамската чанта е практичен и ефектен моден аксесоар, който има мултифункционална употреба. Всяка жена, която желае да постигне изискана визия, умело съчетава своята дамска чанта спрямо цвета на обувките и дрехите си. Важно е чантата да се синхронизира както в цветово, така и в стилово отношение с тях, за да се постигне впечатлителен аутфит. За сезон зима 2022/2023 се завръщат някои тенденции в дизайнерско отношение от началото на века и в цветово отношение моделите в неутрални цветове са широко разпространени като бяло, черно, бежово, сиво, карамелено.

Топ модни тенденции при чантите за сезон зима 2022

През настоящия сезон на пиедестал са поставени обемните чанти, които са много практични и могат да изпълняват ролята на пазарска чанта. Актуални са големите чанти в неутрални тонове като черно, сиво, бяло, бежово. Те са подходящи за създаване на стрийт стил, за пътуване, за работното място и др. Друга модна тенденция са меките на допир, пухкави чанти, които са били популярни преди две десетилетия. Сега те отново са топ тренд и се предлагат в нови, иновативни дизайни. Дамските чанти със заоблени дръжки и обла горна част, също са актуална тенденция през настоящия сезон. Те са изключително удобни за носене и имат безброй фенове сред представителките на нежния пол. Интересен моден тренд са големите чанти, включващи малка чантичка тип портмоне, която е завързана за голямата чанта. Това са т.нар. двойни чанти, които придават свеж, иновативен вид на визията.
 Пастелните тонове – топ фешън тренд през сезон зима 2022

Пастелните тонове, които се характеризират с ниска наситеност и яркост се срещат често при моделите дамски чанти за сезон зима 2022/2023. Чантите с леки, слабо наситени цветове създават усещане за мекота, свежест, спокойствие. Те са в синхрон със зимния сезон, който се унифицира с белия цвят, който е неутрален. Дамските чанти в меки, пастелни тонове спомагат за създаването на вдъхновителна, свежа, мечтателна визия. Моделите в пастелно оранжево придават мекота на аутфита и се съчетават синхронично с дрехи в неутрални цветове. Аналогичен е случаят с чанти в пастелно жълто, зелено или синьо. Всяка дамска чанта в пастелен нюанс създава ненатрапчива, приятна асоциация.


Чанти в класическо черно, бяло, бежово или карамелено

Моделите дамски чанти в черно или бяло винаги заемат челни позиции поради лесната си съчетаемост с различни цветове дрехи и обувки. Бежовите чанти аналогично на белите и черните се комбинират умело с различни разцветки дрехи. Чантите в меки, карамелени тонове също привличат погледите на дизайнерите и присъстват в редица топ модни колекции. В онлайн магазина, както и във физическите магазини на ССС, можете да откриете богата палитра от модели дамски чанти в актуалните за сезона цветове – бяло, черно, бежово, карамелено и пастелни нюанси. Изберете този цвят и дизайн дамска чанта, която най-добре се вписва към визията, която желаете да създадете. В ССС ще откриете дамски чанти на световноизвестни брандове като Adidas, Jenny Fairy, Gino Rossi и др. Побързайте и облагородете визията си с актуален модел дамска чанта, съблюдаваща най-новите топ модни тенденции.

Още по темата

Харесай ни във Facebook