Меню

Модни стилизации за всеки сезон - какво трябва да запомните?

Модни стилизации за всеки сезон - какво трябва да запомните?

Спонсорирана статия

Как да създадем непреходен стил?

Една от формулите за създаване на винаги работеща визия независимо от сезона е изграждането на непреходен стил. Нека разгледаме как може да бъде постигнато това.

Класически елементи. Всеки гардероб си има своите „класически аксиоми”, които са неподвластни на времето и стиловите течения. За постигането на целта залагайте на авторитетни брандове с вечни елементи, като pepe jeans на answear.bg, например. Това е бранд с доказан авторитет, висока разпознаваемост и широко продуктово портфолио, което може да откриете в Answear.bg.

Палитра от цветове. Играйте с цветовете, експериментирайте и изберете нюанси, които най-добре подхождат на цвета на кожата и косата ви, като имайте предвид, че класическите елементи са само основа. Комбинирайте класически деним с бяла риза, допълнете с цветна жилетка, обуйте сникърси, завършете с практична чанта tote и Voilà! Покорявайте града.

Стилна атака. Заложете на достатъчно базисни кройки, но позволяващи съвсем различен прочит, в зависимост от повода, който ги включвате. Тук отново голяма сила имат цветовете, а прояватa на гъвкавост, позволява свобода в интерпретациите. 

Аксесоарите правят визията. Изберете оригинални аксесоари, които да допълват хармонично вашите модни стилизации незавсимо от сезона. А такава сила могат да предложат тяхно Величество – слънчевите очила =O5. В Answear.bg ще откриете богато разнообразие от модели, форми и цветове, с помощта на които ще може да развихрите модното си въображение, трансформирайки стила си до нови висоти.

Защо да се придържаме към непреходен стил?

Защото класиката винаги е на мода. Когато положите една артистична база в гардероба си чрез наличие на бяла риза, тишърти, черна рокля, няколко чифта деним, блейзър, стилен панталон, вие надхитрявате тенденциите. Това са неизменни помощници особено в онези специални дни, в които липсва модно вдъхновение, а повярвайте ни, бяла риза с дънки, може да бъде спасяваща униформа в забързаното градско ежедневие.

Висококачествена дамска мода – къде да търсим?

Изграждането на добър моден стил, изисква висококачествен гардероб, а откриването на надеждни и издръжливи дамски издания, вписващи се за всеки сезон, може да бъде истинско предизвикателство, особено, когато пазарът е пренаситен с некачествени стоки. За огромно радост все още има места, като Answear.bg, където се предлагат висококачествени маркови дрехи, обувки, аксесоари с подпис на световноизвестни производители, популярни с изключителните си модели за жени. В предложенията им ще откриете богато разнообразие от висококачествена дамска мода и не само, която ще задоволи и най-взискателните вкусове. Очакват ви красиви класически и авангардни стилове в разнообразни дизайни, цветове, материи, размери, с които да се откроявате.

Още по темата

Харесай ни във Facebook