Меню

Родители освежават детски площадки в доброволческата кампания „Презареди детската площадка!“

Родители освежават детски площадки в доброволческата кампания „Презареди детската площадка!“

На 17 април Гражданската инициатива за безопасни детски площадки в партньорство с АзКметът стартират кампания „Презареди детската площадка!“ в София. Ако искате да освежите местата за игра, ще ви осигурим съдействието от общинската администрация, бои “Оргахим” и материали за работа. Търсим активните граждани и родители доброволци, които искат да презаредят с нова енергия детските площадки.


За участие в кампанията, гражданите трябват да заснемат и да “номинират” своята площадка на платформата АзКметът - мобилно приложение за докладване на градски нередности, комуникация и съвместно управление между гражданите и общините. Ако съберат подкрепата на повече от 30 съмишленици под своето предложение, ще организираме доброволческа акция. При опасни уреди или други проблеми, или ако имате други предложения, изпратете ни сигнал чрез АзКметът . Ние ще се свържем с Контактния център на Столична община и ще го проследим.
Правилата на кампанията четете на ФБ страницата на Гражданската инициатива за безопасни детски площадки и при партньорите ни.


Започваме с акция на 22 април в кв. Стрелбище, гр.София. Включете се и Вие!


Срок за номиниране на детски площадки за обновяване – 17 април – 15 юни 2017 г.
Период на провеждане на доброволческите акции – 22 април – 30 октомври 2017 г.

Нашите партньори: Оргахим, АзКметът, Радио София, Детско радио, Дневникът на мама и татко, Национална мрежа за децата, Заедно в час, Асоциация "Родители", Академия за родители, Подлезно, Майко мила, Мама нинджа, Sofiamama,
Таратанци, София играе, По-по-там, Първите седем, NGObg.info

Още по темата

Публикации

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook