Меню

Виртуален календар насърчава „посещението“ на онлайн събития и услуги за родители и деца

С цел да бъдем по-полезни в периода на извънредната ситуация, предоставяме безвъзмездно рекламното си пространство в онлайн платформата "Дневникът на мама и татко“ за реклама на онлайн събития и услуги за деца и родители.

След като родители и деца си останаха у дома, а в отговор на нуждите им нарастват виртуалните заместители на детски занимални, училища за родители и консултации със специалисти, ние искаме да използваме нашата платформа, за да свържем родителите и подходящите за тях и децата им дейности. За тази цел отваряме namama.bg за регистрация на онлайн събития и услуги за деца и родители. Така нашата онлайн аудитория ще разполага с по-богат избор от събития и услуги, подходящи за периода на извънредната ситуация.

Ако в реално време провеждате виртуални събития или предлагате онлайн услуги за деца, настоящи и бъдещи родители, регистрирайте се:

 
Линк за регистрация на онлайн събития и услуги.

Ако сте настоящи или бъдещи родители, търсите информация за виртуални събития и услуги за вас и вашите деца:

Линк към Календар
Линк към Услуги

Така вие се включвате в нашата инициатива да насърчим бъдещи и настоящи родители да продължат да „посещават“ събития и да ползват услуги в подкрепа на добрата грижа и развитие на децата. Дори и виртуална, такава „жива връзка“ ни позволява да се подкрепим взаимно в момент, в който най-много сме си нужни, макар и разделени. Дава ни зареждащо напомняне за обичайното и изпъстрено със събития и срещи ежедневие. А за родителите, които могат да отделят средства за платените събития и услуги, е и акт на подкрепа към техните организатори.

Поканата ни е отворена и към доброволчески инициативи, като например първата, включила се в него – ежедневните „Приказки в пет следобед“ на Борис Самаринов. Те продължават да възникват спонтанно, за да подкрепят родители и деца в тази трудна ситуация.  

#ЩеСеСправимЗаедно

 

Линк за споделяне на фб публикацията:

 

Още по темата

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с вашия термин или възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook