Меню

Изберете възраст

Естествено зачеване и здравословна бременност след 30

Естествено зачеване и здравословна бременност след 30

Новият изчерпателен наръчник за постигане на здравословно зачеване, бременност и следродилен период, който всяка жена над 30 трябва да прочете

 

Все повече жени избират да имат деца по-късно, но тъй като плодовитостта започва да намалява след 30-годишна възраст, много бъдещи майки се изправят пред зачеването и бременността със страх, несигурност и тревожност. На жените на 30 и повече години, които искат да забременеят по естествен път, често се казва, че „малко са закъснели“ за лесното зачеване или те са принудени да прибягват към инвазивни, скъпо струващи лечения. Но има и по-добър начин!

 

С помощта на книгата „Естествено зачеване и здравословна бременност след 30“ читателите ще открият, че е възможно жената да има здравословна бременност през 30-те и дори в началото на 40-те си години. Експертите Криста Оречио и Уилоу Бъкли споделят обширните си познания за холистичния подход към здравето, храненето и плодовитостта в тази мощна програма, която е помогнала на хиляди жени да заченат естествено и бързо. От 12-седмичен детокс преди забременяването до план за ребалансиране на хормоните в следродилния период, тази книга дава на жените възможността и силата да поемат контрола върху своята плодовитост на всяка възраст. Оречио и Бъкли представят най-новите проучвания в областта на нутрициологията и хомеопатията, за да осигурят на читателките си широките познания, от които ще се нуждаят на всяка крачка в пътуването към естественото забременяване и раждане от времето преди зачеването до следродилния период.

 

Криста Оречио е сертифицирана акушерка, холистичен консултант и клиничен нутрициолог, който се фокусира върху излекуването на първопричината чрез използване на храната като лекарство. Тя има десетгодишен опит в частната си практика.

Уилоу Бъкли е сертифициран в Калифорния хомеопат, сертифицирана дула (от DONA International) и сертифициран инструктор по пренатална йога, като има частна практика от осем години.

Д-р Зорка Угринова е медицински редактор на тази книга. Практикува обща медицина и хомеопатия, член е на Управителния съвет на Българската медицинска хомеопатична организация и е преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия.

 

 

https://vdahnovenia.bg/produkt/%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d0%be-%d0%b7%d0%b0%d1%87%d0%b5%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%b8-%d0%b7%d0%b4%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%be%d1%81%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%bd%d0%b0-%d0%b1/

Публикации

Харесай ни във Facebook