Меню

Изберете възраст

Естественото решение за бебешкия сън

Естественото решение за бебешкия сън

Д-р Мур знае какво е да се бориш с бебешкия сън. Тя е не само невробиолог и изследовател на съня, но и майка на две малки деца. В действителност тя първо е изпробвала и усъвършенствала плана С.П.И.М. в собствената си домашна „лаборатория“ (детската стая) и е открила, че децата ѝ спят по-добре и по-последователно, след като им е помогнала да следват собствения си вътрешен ритъм на сън.

Независимо дали спите съвместно с детето си, или искате то да спи самостоятелно, „Естественото решение за бебешкия сън“ и планът С.П.И.М. ще помогнат и на вас, и на бебето ви, да спите по-добре. Като приспивате бебето си в естественото му време за почивка, вие ще му дадете съня, от който се нуждае за когнитивното си развитие и емоционалното си израстване. А вие ще си почивате по-спокойно, като знаете, че сте изградили у детето си здравословни навици на сън, които ще му бъдат полезни през детството, юношеството и дори след това.

д-р Фархад Шадан

член на Американския борд по медицина на съня

Център за изследване на съня на Scripps Clinic, Ла Хоя, Калифорния

 

Тази книга представя един по-нежен, щадящ и изцяло натурален подход за осигуряване на необходимия сън на бебето ви. Защото истинският възстановителен сън е една от основните предпоставки за пълноценното развитието на вашето дете. Разработената от д-р Поли Мур 90-минутна програма и революционният план С.П.И.М. действат в съответствие с базисните цикли на активност и сън на бебето. Методът е прост, безопасен и носи дългосрочни резултати: наистина възстановителни дремки през деня и спокоен, регенериращ и по-продължителен нощен сън.

 

Поли Мур получава докторската си степен по невронаука от Калифорнийския университет, където специализира изследване на съня. Продължава проучванията си в Центъра за изследване на съня на Scripps Clinic и сега е Директор клинично развитие в компанията Intra-Cellular Therapies, Inc. Тя е експерт по темата на бебешкия сън с голяма практика и работи с групи за подкрепа на родители, включително организацията за обучение на родители с нестопанска цел Parent Quest, както и с редица частни групи на дули в Южна Калифорния. Тя и семейството ѝ живеят в Сан Диего, Калифорния.

 

Най-после наръчник за бебешкия сън, написан от учен и майка. Поли Мур разбира сложността на съня при децата и показва емпатия към влакчето на ужасите, наречено родителство.

д-р Сара Медник

автор на книгата Take a Nap! Change Your Life

 

 

https://vdahnovenia.bg/produkt/%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d0%be%d1%82%d0%be-%d1%80%d0%b5%d1%88%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d0%b7%d0%b0-%d0%b1%d0%b5%d0%b1%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8%d1%8f-%d1%81%d1%8a%d0%bd/

Публикации

Харесай ни във Facebook