Меню

Изберете възраст

Ключът към бързия метаболизъм

Ключът към бързия метаболизъм

Хейли Помрой е помогнала на безброй клиенти да отслабнат с до 10 кг само за 4 седмици – и то само с изгарящата мазнините сила на храната.

Хейли, наричана „укротителката на метаболизма“, ни напомня, че храната не е наш враг, а необходимото средство за активизиране на мудния, разстроен метаболизъм и превръщане на тялото в изгаряща мазнините пещ.

 

Ако спазвате този режим, ще ядете много. Всеки ден ще имате три основни хранения и поне две междинни закуски – и въпреки това ще отслабвате. Това, което няма да правите, е да броите калории или да изчислявате грамове мазнини. Няма да изключвате цели хранителни групи от менюто си. Няма да спирате въглехидратите или да ставате веган, нито пък ще се отказвате рязко от любимите си храни. Вместо това ще редувате това, което ядете всяка седмица, съгласно прост и доказан план, внимателно създаден така, че да предизвика прецизни физиологични промени, ускоряващи метаболизма ви.

За 4 седмици не само ще видите как излишното ви тегло се топи, но ще забележите и понижение на холестерола, стабилизиране на кръвната захар, повишение на енергията, подобрение на съня и драстично намаляване на стреса. И всичко това благодарение на чудодейната сила на истинската, вкусна, засищаща храна!

 

Със своите хранителни планове за 4 седмици и над 50 рецепти (включително вегетариански, органични и безглутенови варианти) тази книга е сребърният куршум за хронично спазващите диети, които са опитали всеки нашумял метод и са се провалили, за новобранците в прилагането на хранителен режим, които се опитват да забързат метаболизма си, и за всички, които искат естествено и безопасно да постигнат една по-слаба и по-здрава версия на себе си.

 

Това не е поредната модна диета, а медицински доказан метод за употреба на храната като лекарство за справяне с наднорменото тегло, излекуване на хроничните заболявания и възстановяване на нарушения метаболизъм. Дългогодишният опит на Хейли и нейната мъдрост се сливат в този съвършен план, чрез който ще постигнете революционни резултати.

д-р Жаклин Фийлдс

 

 

https://vdahnovenia.bg/produkt/%d0%ba%d0%bb%d1%8e%d1%87%d1%8a%d1%82-%d0%ba%d1%8a%d0%bc-%d0%b1%d1%8a%d1%80%d0%b7%d0%b8%d1%8f-%d0%bc%d0%b5%d1%82%d0%b0%d0%b1%d0%be%d0%bb%d0%b8%d0%b7%d1%8a%d0%bc/

Публикации

Харесай ни във Facebook