Меню

Изберете възраст

The scribble book

The scribble book

“The scribble book” е съвсем ново начинание за автора, в което с радост кани всеки мъник да се присъедини.

Авторът окуражава малките художници да хванат моливчето и да драскат заедно с него, да се освободят и да отключат собственото си въображение. Ще трябва да нахранят с драсканиците гладно чудовище, да загасят огън с водни драсканици, да надраскат изригваща лава от вулкан, спагети за обяд и ски писти в снега.

„Книгата на драсканиците” е далеч от типичната книжка за оцветяване за предучилищна възраст. Книгата е последователна в трудността и темите, като към края драсканиците се превръщат в пъзели за решаване и истински картини.

Направена с мисъл и много чувство за хумор, омагьосваща и предизвикателна, „Книгата на драсканиците” е обречена да се превърне в поредния успешен плод на цветния свят на Ерве Тюйе.

Ерве Тюйе, се слави с успешна кариера в рекламния бранш много преди да се пренасочи към детските книги. Той е един от най-известните и най-обичаните детски автори и илюстратори в наши дни. Спечелил е безброй почитатели с разпознаваемия си стил и много от книгите си като: “Night and day”, “The five senses” и “Imagine”, носители на награди.

Харесай ни във Facebook