Меню

Изберете възраст

Бебе Зона отваря врати във Варна

24 до 25 юли 2021

от 10.00 ч. на 24.07 до 16.00 ч. на 25.07

Дворец на Културата и Спорта

БЕЗПЛАТНO

Бебе Зона отваря врати във Варна

За първа година Варна ще бъде домакин на специализираното търговско изложение за бременни жени и семейства с малки деца "Бебе Зона" . На 24 и 25 юли в Двореца на културата и спорта варненските родители и гостите на града ще могат да се запознаят, тестват и закупят на място детски стоки и услуги директно от водещи производители и вносители в България.

В изложението ще бъдат представени едни от най-добрите брандове детски колички, слингове и ергономични раници, кошари, шишета и помпи за кърма, бебешка и детска козметика, хранителни добавки, медицински услуги и всичко необходимо за отглеждането на бебета и малки деца.

Посетителите ще имат възможността да научат подробна информация за продуктите директно от производителите и официалните вносители, както и да ги закупят на място на преференциални цени. Освен това всички гости на изложението ще могат на място да участват в големите томболи на "Бебе Зона", които са парични ваучери за пазаруване от по 200 лв., както и други предметни награди. Организаторите са подготвили и много награди, които да се разиграят онлайн в социалните мрежи на изложение "Бебе Зона" преди неговия старт.

Търговското изложение "Бебе Зона" е с вход свободен и ще бъде с работно време от 10:00 до 18:00 часа на 24-и юли и от 10:00 до 16:00 часа на 25-и юли.

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност за качеството и осъществяването на представеното събитие или услуга, както и за последвала промяна в неговите параметри, дата, час на провеждане и др.

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с вашия термин или възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook