Меню

Изберете възраст

Бургас посреща Бебе Зона през есента

26 до 27 септември 2020

от 10.00 ч. на 26.09 до 16.00 ч. на 27.09

Експозиционен център „Флора“ Бургас

БЕЗПЛАТНO

За трета поредна година Бургас ще бъде домакин на специализираното търговско изложение за бъдещи и настоящи родители "Бебе Зона", което ще се проведе на 26 и 27 септември в Експозиционен център „Флора“ Бургас. И тази година изложението ще срещне посетителите си с едни от най-големите производители и вносители на детски стоки и услуги в страната. Освен че ще могат да се запознаят с най-новите колекции на брандовете и да ги тестват на място, семействата ще имат възможността да се закупят желаните от тях стоки на преференциални цени. На щандовете на изложителите ще се организират и различни томболи, а в края на двата дни на изложението всички посетители ще имат възможността да участва за големите награди на "Бебе Зона" 2020. Какви ще са те какво и кои са тазгодишните участници може да разберете тук - https://bit.ly/31Tqv18

По традиция “Бебе Зона“ ще бъде съпроводена от двудневен курс за родители, в който ще бъдат засегнати основни теми свързани с бременността, раждането и отглеждането на детето. Лектори ще са утвърдени специалисти в областта на майчиното и детско здраве, консултанти по кърмене и психолози.

Основна част от „Бебе Зона“ и тази година ще е благотворителната кампания от "Мама за мама", която се осъществява с подкрепата на Община Бургас и има за цел да подкрепи бургаски семейства в неравностойно положение. Повече информация за кампанията и за това как може да се включите може да разберете  - https://bit.ly/2EWXzwy

Всички посетители желаещи да посетят "Бебе Зона", както и тези, които имат желание да се включат в лекционния курс са длъжни да носят маски и да спазват дистанция.

Търговското изложение „Бебе Зона“ е с вход свободен и ще бъде с работно време от 10:00 до 18:00 часа на 26-и септември и от 10:00 до 16:00 часа на 27-и септември.

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност за качеството и осъществяването на представеното събитие или услуга, както и за последвала промяна в неговите параметри, дата, час на провеждане и др.

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook