Меню

Избери възраст

Cartoon Network търси своя официален гостуващ влогър

  • Фондация за приложни изследвания и комуникации - Център за безопасен интернет

31 юли - 13 август

от 11.00 ч. на 31.07 до 23.59 ч. на 13.08

БЕЗПЛАТНO

Популярният детски телевизионен канал Cartoon Network организира състезание по влогърски умения за деца. ВЛОГНИ цели да стимулира талантливи деца от 6 до 16-годишна възраст да покажат колко добри видео-блогове могат да създават.

Конкурсът ще продължи от 31 юли до 15 септември и ще излъчи най-добър гостуващ влогър на детския телевизионен канал. В него могат да участват начинаещи влогъри, както и всички, за които това е било досега само мечта.

Основната идея на състезанието е, че децата могат да развиват креативния си потенциал, което не само намалява рисковете онлайн, но и ги подтиква да станат активни дигитални граждани и творци на живота си. Именно затова партньор на състезанието е Центърът за безопасен интернет.

От 31 юли на сайта на състезанието vlogni.cartoonnetwork.bg всяка седмица ще бъде обявявано по едно предизвикателство. Това ще бъде тема, по която децата трябва да направят интересен видео-блог. Трима финалисти ще се срещнат с един от най-известните български влогъри Крис Захариев, за да получат ценни наставления от него. Между тях ще бъде избран и победителят, който ще стане официален гостуващ влогър на Cartoon Network, ще бъде промотиран чрез платформите на телевизионния канал и ще има достъп до ексклузивна информация.

Сайт за регистрация: vlogni.cartoonnetwork.bg
Изискване: За да бъдат допуснати до финалния етап, участниците трябва да са качили поне 2 видео-блога на сайта. За всеки влог се изисква родителско одобрение.

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност при промяна на мястото, часа или други параметри на събитието, в случай, че не е постъпила информация за това от организатора.

Вижте други

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook