Меню

Изберете възраст

Детско развитие през първите 6 месеца и кърменeто

11 октомври 10:30

от 10.30 ч. на 11.10

ул. „Серес“ 7, 5005 ж.к. Колю Фичето, Велико Търново

БЕЗПЛАТНO

Академия за родители кани бъдещи родители от Велико Търново на безплатна месечна среща през октомври, в която ще могат да научат повече за кърменето и развитието на детето през първите 6 месеца.

 

През 9-те месеца на бъдещата майка ѝ предстои да се подготви за много неща. Едно от тях е и кърменето. Независимо, че то е съвсем естествен процес, който се случва от самосебе си, Тони Калушкова ще ви запознае с ползите от него, с евентуалните трудности, които могат да възникнат, както и към кого да се обърнете при необходимост.

 

Първите месеци от живота с бебе могат да са както вълнуващи и незабравими, така и доста стресиращи в началото. Валя Лазарова ще говори за етапите на развитие на вашето съкровище, какво се случва с него месец по месец и как да минавате през тези етапи леко и без много напрежение. Татковците също са добре дошли!

 

Срещата ще се проведе на 11 октомври от 10:30 часа в център КиндиРУ, ул. Серес 7 (срещу бизнес-сграда Тремол).

 

Местата са ограничени и се препоръчва предварителна регистрация в линка по-долу:

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност за качеството и осъществяването на представеното събитие или услуга, както и за последвала промяна в неговите параметри, дата, час на провеждане и др.

Харесай ни във Facebook