Меню

Изберете възраст

Добродетели – курс за обучители

  • ФРУД

1 октомври 09:30

от 09.30 ч. на 1.10 до 13.30 ч. на 1.10

Подготовка на преподаватели и родители да водят едногодишен курс по добродетели за деца от 6 до 11-годишна възраст – 29 урока.

Модул 1 и 2 са достатъчни за добиване на обща култура по темата. След тях, ако водите уроци по добродетели по друга методика, може да добавите още инструменти към практиката си.

/Преди 7 години децата правят това, което правят възрастните, без значение какво те им говорят. Между 7 и 14 години децата могат относително лесно да променят копирани модели от първите седем. Това е периодът, в който има смисъл и полза да се преподават добродетели. Детето да ги осъзнае и да може да ги избере, ако реши. След 14 години характерът е формиран и промените стават доброзорно или чрез целенасочена вътрешна работа./


Регистрация и повече информация на http://www.frud.bg/event/kurs-dobrodeteli-10-2017/

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност при промяна на мястото, часа или други параметри на събитието, в случай, че не е постъпила информация за това от организатора.

Още от ФРУД

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook