Меню

Избери възраст

Емоционални състояния на бременната - Плевен

  • Списание "9 месеца"

15 март 10:00

от 10.00 ч. на 15.03 до 12.00 ч. на 15.03

гр.Плевен, Търговски център "Макси", ул."Цар Борис III" 12, ет.1, ниво 2

БЕЗПЛАТНO

Бременността и майчинството са прекрасни периоди в живота на жената, може би най-прекрасните! Вълнението от предстоящата поява на малкото човече и грижите за него след това се превръщат в най-важното нещо за нас и често забравяме да обръщаме внимание на емоционалното си състояние. А то има своите особености през тези два периода. Искате ли да ги научите? Тогава заповядайте на безплатна лекция на тема "Емоционални състояния по време на бременност и след раждане" на 15 Март от 10:00 часа в гр. Плевен, Търговски център "Макси". Наш основен лектор ще бъде Чавдар Мирчев - психолог в Дом за медико-социални грижи за деца "Дом майка и дете", с който ще си поговорим подробно за това през какви емоционални състояния преминава жената през бременността и след раждането, и как да ги преодолеем. Ще бъдем на разположение за всякакви въпроси, които Ви вълнуват, и на които не сте намерили отговор до сега!

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност при промяна на мястото, часа или други параметри на събитието, в случай, че не е постъпила информация за това от организатора.

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook