Меню

Изберете възраст

Фестивал Академия за бременни и родители Бургас

  • Академия за родители

15 юни 10:00

от 10.00 ч. на 15.06 до 16.00 ч. на 15.06

БЕЗПЛАТНO

Добрата подготовка дава най-добрия старт на твоето бебе

Лекции, практики, консултации със специалисти и много награди и забавления за бременните в Бургас

    Над 15 вдъхновяващи лекции, повече от 40 водещи организации в света на бременността и родителството, както и над 15 семейни занимания са само част от активностите, които ще разтърсят Бургас на 15 юни. В разгара на летните почивки организаторите от Академия за родители са подготвили уникално по рода си мероприятие за всички настоящи и бъдещи родители.

    Ключов фокус през уикенда ще бъдат десетките лекции насочени към бременните дами и техните половинки. Акушери, специалисти по ранно детско развитие, психолози, педагози и логопеди ще се включат с помощ в подготовката за новия член на семейството. Те ще бъдат дясната ръка на всички, решили да посетят Академия за родители Бургас на 15 юни, за да дадат най-добрия старт на бебето си.

    Влияе ли вашата диета върху кърменето? Как родът и историята ни влияят на детското развитие? Как да поставите здрава основа за добро развитие след раждането? Как се отразяват семейните конфликти на детето? Това са само част от въпросите, чиито отговори ще получите на събитието, което ще се състои между 10 и 16 часа в Експозиционен център Флора в Бургас.

    Сред специалистите, които ще говорят по теми свързани с ранното детско развитие, грижи за бебето, как да общуваме с новороденото и т.н., е Ива Александрова – логопед, специалист ранно детско развитие и автор на книгите „Умно бебе“ и „Твоето невероятно бебе“. Няколко акушера ще помогнат на бъдещите майки и татковци да бъдат подготвени за първата среща с новия член на семейството, а една от тях – Тони Калушкова, ще наблегне не само върху грижата за детето, а и върху тази за майката, нейното хранене, добруване и т.н. Посетителите ще могат да посетят и една изключително важна лекция, свързана с оказването на първа помощ за бебето, водена от експертите от Училище по първа помощ.

    Лекционната част ще бъде разнообразена с множество практически работилници – кърмене, първа помощ, бебеносене, първи грижи, съня на бебето и още много.

    Събитието е семеен празник, затова всички са добре дошли – бъдещи майки, бащи, настоящи такива, малки деца, бебета. Освен фокус върху тези, които очакват рожба, в Експозиционен център Флора ще има множество активности за децата, за да прекарат и те един незабравим ден.

    Този наситен и ползотворен семеен ден ще даде възможност на родителите да се запознаят с множество специалисти и организации, както и да се срещнат с други бъдещи или настоящи родители, с които споделят своите вълнения и интереси.

Мероприятието, както и всички лекции в него, са напълно безплатни, но се изисква предварителна регистрация онлайн. 

 

Децата срещат науката на морето

Учене чрез преживяване, експерименти, игри и награди очакват малчуганите в Бургас

    Уникален по рода си детски фестивал, на който децата ще учат, докато се забавляват, очаква бургазлии и гости на града на 15 юни. В разгара на лятото всички, които са в града, ще могат да се възползват от наситена с активности програма. Бургас не е само Морска градина, плаж и море. Той е много повече от това и организаторите от Академия за Родители го доказват за пореден път.

    На събитието, което ще се състои на 15 юни между 10 ч и 16 ч в Експозиционен център Флора, Академия за родители са подготвили много занимания, които няма да оставят децата да скучаят. STEM работилници, творчески занимания, упражнения за емоционална интелигентност, всякакви съоръжения за катерене и много други активности - децата ще могат да научат много, докато експериментират и се забавляват под насоките на ментори.

    Празникът ще е за цялото семейство и за родителите също е организирана богата и полезна програма. Те ще могат да се срещнат с множество специалисти по ранно детско развитие, да участват в лекции и работилници, и да се запознаят отблизо с полезни и интересни продукти и услуги на водещи организации в света на родителството.

    А най-голямата изненада и за малки, и за големи ще бъде гостуването на Музейко, както и Детски Научен Клас, които ще дойдат специално за събитието на Академия за Родители в Бургас.

    Освен всичко това, за посетителите на фестивала са подготвени много подаръци, игри с изненади и интересни кътове. Над 15 семейни занимания очакват всички, които посетят изложението в Експозиционен център Флора на 15 юни.

    Мероприятието, както и всички лекции в него, са напълно безплатни, но се изисква предварителна регистрация онлайн

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност за качеството и осъществяването на представеното събитие или услуга, както и за последвала промяна в неговите параметри, дата, час на провеждане и др.

Харесай ни във Facebook