Меню

Избери възраст

Форум бременност и детско здраве

31 март - 01 април

от 00.00 ч. на 31.03 до 00.00 ч. на 1.04

Sofia Event Center – Mall Paradise Адрес: бул. Черни връх 100, Парадайз Център, ет.3

БЕЗПЛАТНO

За пореден път Puls.bg предоставя възможност на бъдещи и настоящи родители да се срещнат с водещи български специалисти на едно място и зададат на живо своите въпроси към тях по време на емблематичния Форум бременност и детско здраве.

За бъдещи родители
Ако искате да разберете кои изследвания през бременността са важни, за да сте спокойни за здравето на бъдещото си дете; кои са притеснителните симптоми през бременността, които налагат своевременна консултация с лекар; как да превърнете раждането в позитивно събитие, бъдете с нас на 31 март в Sofia Event Center.

Програмата ще бъде ценна за Вас и на следващия ден, когато можете да разберете дали грижите за бебето ще Ви се отдадат. Как? За целта сме поканили водещи лектори, които, освен знания и опит, ще демонстрират на живо и ценни похвати и техники.

За настоящи родители
С раждането на детето вълненията не спират, напротив! Най-горещите въпроси, които ни тревожат като родители, са свързани с правилните грижи за него и укрепване на здравето му. Дали да го гледаме с режим и какъв да бъде той; как да предотвратим алергичните прояви и поставим основите на добрия имунитет, ще научите от нашите лектори.

И тъй като здравословно състояние е резултат не само от физическото, но и от емоционално здраве – сме Ви подготвили специален панел, насочен към психология на семейството. Няма начин – трябва да сте подготвени за предизвикателствата на първите детски кризи!

Какво още да очаквате
Както досега на Форум бременност и детско здраве ще има томболи с награди, изложение на детски стоки, детски кът с аниматори за Вашите деца, но и нещо ново… Нека Ви изненадаме на място! Ще издадем само, че сме Ви подготвили специална среща с любими лица!

По време на форума е предвидена и церемония по награждаване на отличените от Вас медици в провежданата от Puls.bg класация „Специалистите, на които имам доверие“ и титулярите от фотоконкурса „Мама, татко и аз“.

Заповядайте на 31 март (събота) и 1 април (неделя) в Sofia Event Center на нашия Форум Бременност и детско здраве – ще бъде полезно, интересно, вълнуващо и забавно!

От екипа

Очакваме Ви!

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност при промяна на мястото, часа или други параметри на събитието, в случай, че не е постъпила информация за това от организатора.

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook