Меню

Изберете възраст

Форум Бременност и детско здраве

7 октомври 10:30

от 10.30 ч. на 7.10 до 17.00 ч. на 7.10

Гранд Хотел "Пловдив"

БЕЗПЛАТНO

За втори път поставяме Форум бременност и детско здраве на Puls.bg в ПЛОВДИВ. Специално за бъдещите и настоящи родители в най-стария европейски град сме подбрали най-силните акценти от програмата на събитието, което поставяме вече шест години.

Като инициатива на Puls.bg, един от водещите здравно-медицински онлайн издания в България, предоставяме възможността на едно място да се срещнат водещи специалисти в областта на майчиното и детско здравеопазване и млади хора, решили да създадат семейства тук и се посветят на грижата за здравето на децата си отрано.

Форум бременност и детско здраве е с МИСИЯ. И тя е – в момент на сериозна криза в здравеопазването ръка да си подадат хората с бели престилки и семействата, да скъсят дистанциите помежду си и разговарят свободно за здравето на най-скъпото си, ЗАЩОТО всеки има право да задава въпроси и бъде изслушан.

РАЖДАНЕТО на дете е кулминация в живота на всяка майка и всеки баща. Още докато бебчето е в коремчето на мама започват запитванията, засягащи здравословното му състояние. Как се развива ембриончето? Какви прегледи трябва да се предприемат през бременността? Как и защо се променя майчиният организъм, нормална или тревожна е една или друга индикация…

ТЕРМИНЪТ ни вълнува не само като дата с определен зодиакален знак, но и като срок, който имат бъдещата майка и бъдещият татко да се подготвят за СЪБИТИЕТО, когато за първи път ще чуят гласа на своята чакана рожба.

ПРИ КОГО ДА РОДЯ е актуалният въпрос, който си задава семейната двойка при плановете си. В България се радваме на изключителни специалисти, които се раздават на пациентите си независимо от обстоятелствата и качеството на съня. На сцената ще ви срещнем с най-уникалното трио: Акушер-гинеколога, Акушерката и Неонатолога, при които се раждат вселените, създадени от Вас заради любов и копнеж.

Изпитвате уплах от неизвестното, притеснява ви болката при раждането и имате ХИЛЯДИ ВЪПРОСИ от изначалните как ще се справите с грижите за малкото новородено, дали ще имате достатъчно кърма до тези, които засягат благополучието му като уникална личност, защото знаем, че успехът на детето зависи от люлката и здравето му!

Заповядайте на 7 октомври в Гранд Хотел Пловдив, за да чуете най-актуалната, достоверна и полезна информация за подкрепа на БРЕМЕННОСТТА, раждането и ДЕТСКОТО ЗДРАВЕ от доверени лекари и специалистите, на които се доверявате!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО 

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност при промяна на мястото, часа или други параметри на събитието, в случай, че не е постъпила информация за това от организатора.

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook