Меню

Изберете възраст

Форум бременност и детско здраве

  • Форум бременност и детско здраве

13 април 14:00

от 14.00 ч. на 13.04 до 15.00 ч. на 13.04

БЕЗПЛАТНO

Live stream Форум бременност и детско здраве

Целият свят се намира в необичайна ситуация на социална дистанция, която е наложителна заради разпространението на пандемичния вирус COVID – 19. Освен много важна и полезна информация, в медийното пространство се появява много невярна, непотвърдена и дори фалшива такава. Това е друга пандемия, с която ние, като социално отговорна медия, се борим ежедневно.

Една от най-чувствителните групи в обществото са бременните жени. През годините чрез Форум бременност и детско здраве, сайтът Puls.bg среща хиляди родители с водещи специалисти в сферата на майчиното и детско здраве и не спира да предоставя най-доброто експертно съдържание, което е изключително полезно за всички бъдещи и настоящи родители.

Предвид извънредната ситуация в страната се наложи да отложим 13-тото издание на Форума, защото с водещо значение за нас е грижата за здравето на хората.

Над 1000 бъдещи и настоящи родители заявиха участие в събитието месец преди  провеждането му и ние бихме искали да удовлетворим нуждата им да получат достоверна информация от достоверни източници.

Затова специално за всички, които в този сложен период очакват да им се случи най-хубавото, най-важното и вълнуващо нещо – появата на тяхната рожба, подготвихме едно специално издание на Форума.

На 13 април ще ги срещнем чрез live stream с водещи специалисти, които ще предоставят ценна информация за бременността, раждането, детско здраве и психология на семейството, като засегнем темите и в контекста на епидемията от COVID – 19.

Всеки бъдещ или настоящ родител ще може да зададе предварително своя въпрос към специалистите до 12 април, в специално създадена за целта рубрика „Задай въпрос“.

Стриймът ще бъде излъчен в страницата на “Форум бременност и детско здраве” във Facebook, на сайта на събитието, както и на здравния портал Puls.bg.

Водещ ще бъде главният редактор на сайта Puls.bg – Румяна Тасева

 

Бъдете здрави!

Останете #ОтговорниВкъщи

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност за качеството и осъществяването на представеното събитие или услуга, както и за последвала промяна в неговите параметри, дата, час на провеждане и др.

Вижте други

ПлУвАм с МаМа и ТаТи

21 септември 17:00

ПлУвАм с МаМа и ТаТи

ПлУвАм с МаМа и ТаТи

World class spa & fitness - ул. Ралевица 38, хотел Olives - ул. Христо Вакарелски 1А, Spark - ул. Рачо Петков - Казанджията 4, сграда 16/3

Етикети: безопасност, емоционална интелигентност, игра, изкуство, интелигентност, музика, общуване, ранно детско развитие, социални умения, спорт, татковци, физическа активност

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook