Меню

Изберете възраст

Форум Бременност и Детско Здраве

  • Форум бременност и детско здраве

10 юни 10:00

от 10.00 ч. на 10.06

Интер Експо Център

БЕЗПЛАТНO

През 2023 година ще се проведе четиринадесетото издание на широкоутвърдения „Форум бременност и детско здраве“, на puls.bg.
Това е най-значимото събитие за майчино и детско здраве, което среща бъдещи и настоящи родители с водещи специалисти по майчино и детско здраве, които споделят ценни съвети и запознават присъстващите в дълбочина с отделните етапи по пътя на родителството. Новото издание на специализираното събитие ще предложи още по-интересна, богата и полезна лекционна програма. В рамките на „Форум бременност и детско здраве“ ще има и специално експо, където присъстващите ще могат да открият продукти и услуги, свързани с раждането и отглеждането на дете.

Доказани специалисти по майчино и детско здраве ще запознаят аудиторията с най-актуалната, практична и достоверна информация в подкрепа на бъдещите и настоящи родители, потвърдена от опита и научната експертиза, която да им бъде максимално полезна по време на бременността и отглеждането на техните деца.

✔️ Кога: 10 юни 2023 г.
✔️ Къде: Интер Експо Център

РЕГИСТРАЦИЯ за събитието направете тук ???????? https://investormediapro.bg/…/forum-bremennost-i-detsko…/

Основни теми:
➡️ Бременност
➡️ Раждане
➡️ Грижа за новороденото и детето
➡️ Детско здраве и развитие

Допълнителни активности:
➡️ Наръчник за бременност и детско здраве
➡️ „Светска среща с“ популярна личност, която споделя своя родителски опит
➡️ Facebook игри с награди

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност за качеството и осъществяването на представеното събитие или услуга, както и за последвала промяна в неговите параметри, дата, час на провеждане и др.

Харесай ни във Facebook