Меню

Изберете възраст

Изложение Бебе Зона

15 - 16 септември

от 10.00 ч. на 15.09 до 18.00 ч. на 16.09

Експо Център Флора

Бебе зона е специализирано търговско изложение детски стоки и услуги единствено по рода си за югоизточна България, предназначено за семейства с деца.  

Бебе Зона ще събере на едно място най-добрите световни и български производители на детски стоки и услуги и ще предостави достъп на семействата до най-добрите медицински специалисти и консултанти в Област Бургас. 

Изложението ще бъде разделено в три части – търговска, медицинска и лекционна част. 

Търговската част ще представлява щандове на водещи брандове за детски стоки и услуги, на които младите семейства ще имат възможността да тестват и закупят продукти или услуги директно от производителите/вносителите. 

Медицинската част ще има за цел да запознае аудиторията на изложението с родилните отделения, неонатология, отделенията по акушерство и гинекология и всичко свързано със здравето на бременните жени и малките деца. Изложителите ще имат възможността да представят своите отделения и специалисти, както и по желание да извършват безплатни прегледи. 

Лекционната част ще продължи и през двата дни на изложението и ще даде възможност на бъдещи и настоящи родители да получат ценна теоретична и практическа информация за бременността, раждането и отглеждането на бебето и за физическото и психическо здраве на майката. 

В рамките на двата дни от изложението ще се проведе и благотворителната инициатива „От мама за мама“, която ще има за цел да подпомогне семейства в неравностойно положение на територията на област Бургас. На територията на изложението ще бъде разположен пункт, на които желаещите да помогнат ще могат да оставят своите дарения. Такава възможност ще бъде предоставена и на изложителите. Даренията могат да бъдат под формата на стоки от първа необходимост /памперси, шишета, биберони, дрехи и др./ или парични средства. 

За най-малките посетители ще бъде организиран куклен театър на територията на изложението. 

Освен това ще бъдат проведени и две големи томболи в края на двата дни, на които ще бъдат раздадени големите награди в изложението осигурени от организаторите, изложителите и партньорите. 

Ще бъде проведен и конкурс за най-атрактивен бранд на изложението, който ще бъде избран чрез електронно гласуване на фейсбук страницата. 

Работното време на изложението ще е от 10:00 ч. до 18:00 ч. и ще бъде безплатно за всички посетители. 

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност при промяна на мястото, часа или други параметри на събитието, в случай, че не е постъпила информация за това от организатора.

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook