Меню

Изберете възраст

Как да запазим семейната двойка след появата на бебето?

  • Училище за родители "Fox"

15 ноември 10:30

от 10.30 ч. на 15.11 до 12.00 ч. на 15.11

Училище за родители "Фокс"

Как се преразпределят ролите на членовете на семейството, след като се появи бебето? От „само ние двамата“ и само нашите желания и нужди, в изцяло нашето време, сега вече сме повече, с повече нужди и по-малко време за романтика. Трябва ли да избираме между това да бъдем родители или да бъдем романтични партньори и може и да ги съчетаем? Как да ги съчетаем по най-балансирания начин и как да съхраним двойката? Това са предизвикателства и въпроси, които неизменно стоят пред всички бъдещи или нови родители и доста често не знаем кои са най-добрите отговори и решения, които да не пренебрегват едната или другата ни роля.

В грижите за бебето, особено ние майките, сме много склонни да занемарим и оставим на много заден план любовта и любовните трепети, секса и романтичните отношения с любимия. Бащите пък много често се ангажират повече в работата си, в желанието си да обезпечат по-добре, вече разрасналото се семейство. И някак в грижата за най-сладкото и ценното в живота ни, ние забравяме за ядрото на семейството, там от където всичко е започнало и без което няма нищо.

Тази среща е насочена към семейната двойка, към жените и мъжете, към майките и татковците, защото заедно градим и развиваме романтичните отношения във всеки момент и заедно сме отговорни те да са свежи и редовно „поливани“.


Ние, Първите седем и Училище за родители "Фокс" с радост ще Ви очакваме на:

15 ноември (сряда), 10:30 ч
София, бул. „Христо Ботев” 95, зала ЕТО

„Как да запазим семейната двойка след появата на бебето? Възможни проблеми и предизвикателства.”

Лектор: Миглена Стоянова, психолог

* Местата са ограничени, затова непременно се запишете в списъка ни с гости тук ---> https://goo.gl/wavRoV

** Входът е свободен, благодарение на подкрепата и домакинството на Първите седем!

***

Как можете да стигнете до локацията:

Трамваи № 3, 7, 6, 1 – спирка ул. „Пиротска“
Трамвай № 22-А – спирка бул. „Христо Ботев“
Метро – спирка метростанция „Сердика“ или „Опълченска“
Автомобил – Зелена зона, 1 лв./час.

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност при промяна на мястото, часа или други параметри на събитието, в случай, че не е постъпила информация за това от организатора.

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook