Меню

Избери възраст

Lidl Неделя в Музейко (13 август)

  • Музейко

13 август 10:00

от 10.00 ч. на 13.08 до 18.00 ч. на 13.08

Muzeiko

ПЛАТЕНО

Втората неделя от всеки месец деца и родители могат да се забавляват и да учат нови неща заедно, като станат част от Lidl Неделя в Музейко. В тези дни билетът за Музейко както за малки, така и за големи, е на символичната цена от 2 лева, а входът за деца до 4-годишна възраст, както обикновено, е свободен.

Ако планирате да дойдете с бебе, моля, имайте предвид, че ще ви помолим да оставите количката в колата си или на паркинга за детски колички в Музейко и ще е добре да ползвате своя слинг или кенгуру. Ако не носите ваш слинг или кенгуру, може да вземете назаем от Музейко. Моля, попитайте на касите.

Поради ограничен капацитет, Планетариумът няма да работи.

Lidl и Музейко и този път са подготвили страхотни дейности!

ПРОГРАМА - от 11:00 до 16:30 ч.

1. Плодови летни изкушения
Подходящо за деца над 6 години
Място: Кухнята в Учебния корпус на Музейко
За здрав и приключенски дух са необходими много витамини. Кои от тях носят силата? Искаш да я притежаваш? Как да ги съчетаеш в един вкусен микс? Научи как да си приготвиш сам плодови и зеленчукови летни изкушения!

2. Стикийз борса
Подходящо за деца над 3 години
Място: В двора на Музейко - площадката пред Читалнята
Събрал си повече от Стикийз - плодове и зеленчуци? Имаш цяла армия да пребориш всички болести, но нещо ти липсва? Ела на стикийз борса и размени повтарящите се стикита за други.

3. Отговори и стики спечели
Подходящо за деца над 3 години
Място: В двора на Музейко
Вече изпробва ли новите плодови стикита? Участвай в нашата игра. Разбери кой е плодът от гатанката и спечели албум и стики!

4. Плодови движения
Подходящо за деца над 3 години
Място: Мултифункционална зала 1 и 2, ет. 0 в Музейко
Готов ли си за плодови игри? Бързина на мисълта, бързина на краката – бързото движение тук те прави победител.

5. Стратегическа битка с водни пистолети
Без възрастово ограничение
Място: В двора на Музейко – детската площадка
Включи се в това водно приключение и пробвай да уцелиш всички мишени!

***

Вижте най-често задаваните въпроси, свързани с инициативата „Lidl Неделя в Музейко“, както и нашите съвети, за да сте сигурни, че прекарването ви на 13 август ще премине спокойно и всички ще се забавляваме добре!

▲ Какво е „Lidl Неделя в Музейко“?

Втората неделя от всеки месец входът за Музейко е на цена от 2 лева за всички посетители, благодарение на щедрата подкрепа на Lidl.

▲ Ограничен ли е достъпът до „Lidl Неделя в Музейко“ по някакъв начин?

В „Lidl Неделя в Музейко“ очакваме много хора в Детския научен център. За да сме сигурни, че всеки ще прекара добре, се налага да ограничаваме достъпа на хора през определен период от време.

▲ Как ще се осъществява достъпът? Мога ли да си купя билет предварително?

Който дойде първи, ще влезе първи. Не правим предварителна регистрация и не продаваме билети предварително.

▲ Колко време ще се наложи да чакам, за да вляза?

Базирано на опита от безплатния ден в Музейко, изчакването на опашката може да достигне два часа в натоварените периоди.

▲ Температурите са високи. Ще се наложи ли да чакам на открити пространства?

Очакваме голяма посещаемост и е възможно опашката да се проточи и излезе извън сградата на Музейко. Моля, предвидете подходящо облекло, шапка и слънцезащитен крем, в случай че прогнозите са за горещо време.

▲ Ще трябва ли да се редя на опашка, ако съм притежател на годишна карта?

Да, всички ще трябва да изчакат на опашка, защото е важно да има контрол над броя на хората в сградата. Тъй като притежателите на годишни карти имат неограничен достъп до музея през цялата година, ги съветваме да изберат друг ден за посещение.

▲ Има ли друго нещо, което трябва да направя или да знам, за да може престоят ми на този ден да бъде по-приятен?

Както по време на всички дни, в които има повече хора, препоръчваме на посетителите да не взимат много багаж със себе си, защото местата за оставяне на лични вещи са лимитирано количество. Ако планирате да дойдете с бебе, моля, имайте предвид, че ще ви помолим да оставите количката в колата си или на паркинга за детски колички в Музейко и ще е добре да ползвате своя слинг или кенгуру. Ако не носите ваш слинг или кенгуру, може да вземете назаем от Музейко. Моля, попитайте на касите.

▲ Има ли друг начин, по който мога да посетя Музейко на по-ниска цена?

1. Бихте могли за закупите годишна карта и да идвате в Музейко неограничен брой пъти. Възползвайте се от специалните предложения и оферти. С пълните условия може да се запознаете тук: http://muzeiko.bg/bg/pages/become-member-21.html

2. Всеки ден от вторник до неделя в Музейко има специален Happy Hour след 16:30 ч. Тогава цените на билетите са намалени: от вторник до петък - 5 лева, събота и неделя - 7 лева. Обявените цени важат както за деца, така и за възрастни.

3. Освен изложбите, всяка събота и неделя в Музейко се организират ателиета и работилници, които са включени в цената на билета или на годишната карта, но има и напълно безплатни, за които се изисква единствено предварително записване.

С програмата за настоящия месец може да се запознаете тук: http://muzeiko.bg/bg/news/detail-programata_prez_avgust-2168.html

А ако искате да получавате информация за тях редовно, може да се запишете за нашия бюлетин, като изпратите имейл със заглавие „Записване за бюлетин“ на media@muzieko.bg.

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност при промяна на мястото, часа или други параметри на събитието, в случай, че не е постъпила информация за това от организатора.

Още от Музейко

Публикации

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook