Меню

Изберете възраст

Lidl Неделя в Музейко (14 януари)

  • Музейко

14 януари 11:00

от 11.00 ч. на 14.01 до 16.30 ч. на 14.01

Muzeiko

ПЛАТЕНО

Втората неделя от месеца е много специална за Музейко! На 14 януари Детският научен център и Lidl България посрещат малки и големи срещу цена на билета от само 2 лева.

Прекарай незабрaвимо неделния ден заедно със своето семейство! Ще бъде приказно и зимно! Поиграй сред експозициите в Музейко и се включи в дейностите, предвидени от Lidl България от 11:00 до 16:30.

А ето я и пълната програма за деня:

⛄ Работилница за борчета на клечка
За деца над 3 години
Къде? Работилница, ет. 2 на Музейко

Деца и родители имат възможност да прекарат цветно и пълноценно време заедно, докато изработват красиви иглолистни дръвчета на клечка. Материалите и насоките от нас - настроението, ентусиазма и творчеството от Вас, мили деца и родители!

⛄ Скоростен пазар
За деца над 4 години
Къде? Мултифункционална зала 1 и 2, ет. 0 в Музейко

Само в този магазин по-важна е скоростта. С приятелите от БГ Бъди Активен скачай смело! С малко тласък и отборна игра, надвий противника с отбор-мечта!

⛄ Подреди си щанд любим
За деца над 3 години
Къде? Зала 6, Учебен корпус

Кой продукт се ражда директно от земята? А кой е този, който получаваш от овцата? За да имаш пъстра гама от продукти в своя магазин, ела да разберем историята и да сортираме!

⛄ Създай своя Lidl магазин
За деца над 3 години
Къде? Читалня, Учебен корпус на Музейко

За да създадеш свой модерен магазин, ще трябва да започнеш от начало. С подход към хората и постоянство ще достигнеш своята заветна цел! Ела да поиграем и във виртуалния свят „Създай своя Lidl магазин”.

⛄ Гореща точка за покупки
За всички деца и родители
Къде? Зала 5, Учебен корпус

За своята рецепта зареди ресурси. Премини през гореща точка за покупки и обмени Lidl талоните за истински продукти. После смело напред към кухнята!

⛄ Създай салата „Зимна свежест“
За деца над 3 години
Къде? Кухня, Учебен корпус

Закупи ли всички необходими съставки? Ела да приготвим заедно любима за сезона салата „Зимна свежест“!

▲▲▲▲▲▲▲▲▲

Партньорството между Лидл България и Музейко е част от инициативата „Lidl – за твоето дете“. Лидл България заявява дългосрочния си ангажимент към грижата за децата. Инициативата включва серия от активности в три основни и важни области – здравословното и балансирано хранене, спорта и активния начин на живот и образованието и развитието на талантите.


*Поради ограничен капацитет, Планетариумът няма да работи.

*Ако планирате да дойдете с бебе, моля, имайте предвид, че ще ви помолим да оставите количката в колата си или на паркинга за детски колички в Музейко и ще е добре да ползвате своя слинг или кенгуру. Ако не носите ваш слинг, ще може да вземете назаем от Музейко. Моля, попитайте на касите.

▲▲▲
Често задавани въпроси:
▲ Какво е „Lidl Неделя в Музейко“?
Втората неделя от всеки месец входът за Музейко е на цена от 2 лева за всички посетители, благодарение на щедрата подкрепа на Lidl.
▲ Ограничен ли е достъпът до „Lidl Неделя в Музейко“ по някакъв начин?
В „Lidl Неделя в Музейко“ очакваме много хора в Детския научен център. За да сме сигурни, че всеки ще прекара добре, се налага да ограничаваме достъпа на хора през определен период от време.
▲ Как ще се осъществява достъпът? Мога ли да си купя билет предварително?
Който дойде първи, ще влезе първи. Не правим предварителна регистрация и не продаваме билети предварително.
▲ Колко време ще се наложи да чакам, за да вляза?
Базирано на опита от безплатния ден в Музейко, изчакването на опашката може да достигне два часа в натоварените периоди.
▲ Ще трябва ли да се редя на опашка, ако съм притежател на годишна карта?
Да, всички ще трябва да изчакат на опашка, защото е важно да има контрол над броя на хората в сградата. Тъй като притежателите на годишни карти имат неограничен достъп до музея през цялата година, ги съветваме да изберат друг ден за посещение.
▲ Има ли друго нещо, което трябва да направя или да знам, за да може престоят ми на този ден да бъде по-приятен?
Както по време на всички дни, в които има повече хора, препоръчваме на посетителите да не взимат много багаж със себе си, защото местата за оставяне на лични вещи са ограничени.

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност при промяна на мястото, часа или други параметри на събитието, в случай, че не е постъпила информация за това от организатора.

Вижте други

Училище по Добродетели - демонстрация за 2018/2019 учебна година

20 май 11:00

Училище по Добродетели - демонстрация за 2018/2019 учебна година

ФРУД

София, бул. Цариградско шосе 91, блок 113, партер, до вход Г

Още от Музейко

Публикации

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook