Меню

Изберете възраст

Мисия: Главен готвач на Red Paper Plane в Детската къща (6-10г.)

  • Red Paper Plane

24 март - 28 април

от 13.45 ч. на 24.03 до 15.15 ч. на 28.04

Детската къща

БЕЗПЛАТНO

Имате вкъщи малък готвач? Пратете го при нас :)
Започва най-вкусната ни и ароматна мисия за годината: Главен готвач, с тема “Здравословно кулинарно преживяване”.

Да се храним, включително и здравословно, не е просто да консумираме храна. Истинската емоция идва от преживяването, което имаме с нея. Това правят главните готвачи - около вкусна и впечатляваща храна създават нещо специално, което от своя страна кара други хора да се чувстват щастливи.

Децата ще опознаят професията на главния готвач - как се е появила и развивала спрямо живота на хората през вековете. Ще поговорим за храната и какво превръща храненето в преживяване. По екипи, ще потърсят решение на едно от сериозните предизвикателства пред главните готвачи днес: как да създадат кулинарно преживяване, което да е и здравословно, обвързвайки разнообразни елементи - супер сладки, музика, пространство, дейности, напитки, декорация и маркетинг.

Мисия: Главен готвач се провежда в пет поредни съботи, от 24.3. до 28.4., във времето 13:45-15:15ч. (7.04. е почивен ден). Мисиите на Red Paper Plane са разработени по модела Design Thinking на Станфордския Университет специално за възрастовата група 7-10г. Те помагат на децата да наблюдават средата около тях, да откриват важни неща, да дават смели идеи и да ги превръщат в нещо реално и видимо. Заниманията ни развиват най-важните умения и нагласи на 21-ви век:

- Критично мислене
- Творческо решаване на проблеми
- Увереност в личните способности
- Любопитство и експериментиране
- Взаимодействие в екип
- Представяне на идеитрация
Представяне на идеи

За контакти и записвания: facebook.com/Detskatakashta
Цена: 80лв/месец или 65лв /при записване на повече от едно дете или участие в повече от едно съботно ателие/.
Тел.: 0876616950

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност при промяна на мястото, часа или други параметри на събитието, в случай, че не е постъпила информация за това от организатора.

Още от Red Paper Plane

Публикации

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook