Меню

Изберете възраст

Национална седмица на детската книга 2019

1 - 7 юни

от 10.00 ч. на 1.06 до 13.00 ч. на 7.06

Национален дворец на културата

Едни от най-големите имена в българската литература, музиканти, артисти, художници и най-популярните лица от ефира на bTV стават част от второто издание на кампанията „Национална седмица на детската книга“. Инициативата, посветена изцяло на децата, които обичат да четат, но и мечтаят да пишат, ще се проведе от 1 до 7 юни в Литературен клуб „Перото“ и зала 4 на Националния дворец на културата. Кампанията се организира от сдружение с нестопанска цел „Книги за деца“ и в партньорство с Национален център на книгата – НДК. Парньори на каузата са Ogilvy, bTV Media Group, „Клуб Z“, „Аз чета“, „Детски книги“, „H2H communications“, „Quin bite“ и Столичен куклен театър.

За записване и повече информация: http://nsdk.bg/register

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност при промяна на мястото, часа или други параметри на събитието, в случай, че не е постъпила информация за това от организатора.

Вижте други

Занимания за деца в Младост

21 септември 10:00

Занимания за деца в Младост

Park Boby&Kelly - Парк Боби и Кели - Патиланци Младост 3, 1712 Sofia, Bulgaria

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook