Меню

Изберете възраст

Нов, двумесечен курс "Как да родя здраво и щастливо бебе"

  • Медицински център БРОД

21 ноември 18:30

от 18.30 ч. на 21.11 до 20.30 ч. на 21.11

Здравен център БРОД

Здравен Център "Брод" кани всички бъдещи родители на курс
"Как да родя здраво и щастливо бебе"
Започваме на 21-ви ноември, вторник, от 18.30 часа, в Здравен Център "Брод", на ул. "Петко Д. Петков" 23, ет. 3.

Първа лекция:
"КЪРМЕНЕ. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ ЗА УСПЕШНО КЪРМЕНЕ"
С д-р Елица Анастасова ще поговорим за кърменето. Защо е толкова важно доброто началото при кърмене? Как да се подготвим за успешно кърмене? Как и кога започваме кърменето? Какво е коластрата? Кога, къде и колко да кърмим? Достатъчно ли е количеството на кърмата и как да стимулираме отделянето на повече кърма? Към кого да се обърнем, ако нещо не се получава при кърмене? Ще научите много практични съвети, които ще ви помогнат да кърмите успешно. Д-р Анастасова е консултант по кърмене към Национална асоциация "Подкрепа за кърмене".

Курсът ни „Как да родим здраво и щастливо бебе“ ще ви помогне да почувствате и преживеете бременността и раждането по различен начин. Ще преодолеете страховете си свързани с раждането и първите грижи да бебето. Ще усвоите знания и практически умения, които ще Ви помогнат по време на бременността, раждането, кърменето и отглеждането на бебето. Мили бъдещи родители, заедно сте заченали детето си, бъдете заедно и по време на курса ни!

Най-подходящо време за записване е 4-ти, 5-ти, или 6-ти месец от бременността, но ако сте в по-напреднала бременност, обадете ни се, имаме подходящи форми на обучение и за Вас!
Занятията са в удобно за работещите време.
Продължителност на обучението – 2 месеца.
Всяка седмица се провеждат по една лекция и едно практическо упражнение за подготовка за раждане.
Добре дошли са и бъдещите татковци.

Цена на курса – 146 лева.
Всички занятия могат да се посещават и отделно, след предварително обаждане, цена – 15 лева.

За по-подробна информация и записване 0888735068

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност при промяна на мястото, часа или други параметри на събитието, в случай, че не е постъпила информация за това от организатора.

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook