Меню

Изберете възраст

Онлайн парти за деца от 1 до 12 години

  • The Little Gym Sofia

01 януари 02:00

от 3 юни до 31 август

Празникът на Вашето дете наближава и се чудите дали и какво да организирате, за да отбележите подобаващо повода? Инструкторите на The Little Gym ще ви помогнат да направите специалния ден на вашето дете незабравим с весело онлайн парти! Нужни са ви само монитор, стабилна интернет връзка, добро настроение и... весела компания, разбира се. Ние ще се погрижим усмивките да не слизат от лицата на децата, докато учим нови неща и се радваме на сериозно забавление. Във виртуалната стая на нашето парти заедно ще тренираме, ще творим, ще пеем и много, много ще се забавляваме.

  • Онлайн партита са с продължителност между 30 и 40 мин. и се провеждат от инструктор на The Little Gym, в избран от Вас ден и час.
  • Ще ви осигурим дигитална покана, която да изпратите на своите малки гости.
  • Ако детето Ви има любима тема или герой, може да направим тематично парти.
  • В онлайн събитията могат да се включат деца на възраст от 1 до 12 години.

За повече информация: https://sofia.thelittlegym.eu/blog/2020/05/07/online Пишете ни на sofia@thelittlegym.eu, за да запазите ден и час за своето парти.

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност за качеството и осъществяването на представеното събитие или услуга, както и за последвала промяна в неговите параметри, дата, час на провеждане и др.

Вижте други

ПлУвАм с МаМа и ТаТи

28 септември 17:00

ПлУвАм с МаМа и ТаТи

ПлУвАм с МаМа и ТаТи

World class spa & fitness - ул. Ралевица 38, хотел Olives - ул. Христо Вакарелски 1А, Spark - ул. Рачо Петков - Казанджията 4, сграда 16/3

Етикети: безопасност, емоционална интелигентност, игра, изкуство, интелигентност, музика, общуване, ранно детско развитие, социални умения, спорт, татковци, физическа активност

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook