Меню

Изберете възраст

ПЕТТЕ ПРИРОДНИ СТИХИИ в нашето ТЯЛО

  • Образователен център СИЯЙНИ

28 май 16:30

от 16.30 ч. на 28.05 до 17.30 ч. на 28.05

Очакваме Ви в нашата СИЯЙНА ВИРТУАЛНА ЗАНИМАЛНЯ до 29 май! 

А след това от 1 юни и на живо в предстоящата ни богата целодневна ЛЯТНА програма.

Каним всички деца (на вързаст от 6 до 11 години) и родители, които желаят да се впуснат с нас в ключовата тема:

ПРИРОДАТА – НАШ ДОМ

Възможни са посещения само на избрани от Вас занимания, като първите 3 срещи са БЕЗПЛАТНИ.Провеждаме ОНЛАЙН СРЕЩИТЕ си ВСЕКИ ДЕН от 16:30 до 18:00 ч. (най-късно) в платформата ZOOM.

ДНЕС ще имаме занятие на тема: ПЕТТЕ ПРИРОДНИ СТИХИИ в нашето ТЯЛО.

Веднъж постигнали вътрешна хармония, ние сме в пълното си право да проявяваме своя ТВОРЧЕСКИ ПОТЕНЦИАЛ и да бъдем част от заобикалящия ни свят. Точно затова ще насочим вниманието си към ПЕТТЕ ПРИРОДНИ СТИХИИ, които са в един вечен танц на САМОПОРАЖДАНЕ И САМОРАЗРУХА, и ще изучим тяхното взаимодействие и механизъм.

Завършваме там, откъдето започнахме – а по-точно в нашето ТЯЛО – СЪД, в който ПЕТТЕ ПРИРОДНИ СТИХИИ се съдържат и саморегулират взаимно.

***

През долупосочения линк може да достигнете до цялостната ни ПРОГРАМА по дни, за 2-те седмици от 18 до 29 май, публикувана на нашата фейсбук страница. С нея децата ще могат да преминат през всички наши СИЯЙНИ КУРСОВЕ и ще получат познания, с които ще разширят своя кръгозор и ще разгърнат своя творчески потенциал. Въпреки че ние имаме една водеща тема ПРИРОДАТА – НАШ ДОМ, тя всеки ден се  допълва и надгражда с всяко следващо занятие.

Първоначачолно всяко дете може да се включи БЕЗПЛАТНО в 3 избрани занятия. След това за всяко единично занятие се заплаща по 7 лв., като минимума е включване в 5 избрани занятия. При желание детето да участва цялостно в програмата на Сияйна виртуална занималня за 1 месец таксата е 125 лв.

За повече информация и възможност да получите достъп до нашите срещи, моля свържете се с Ирена Пейкова, на телефон: 0894 235 376 или на e-mail: center.siyayni@gmail.com, за да получите поканата в ZOOM.

ОЧАКВАМЕ ВИ с РАДОСТ! :)

Екип СИЯЙНИ

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност за качеството и осъществяването на представеното събитие или услуга, както и за последвала промяна в неговите параметри, дата, час на провеждане и др.

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook