Меню

Изберете възраст

Практикум за бременни - ексклузивно предложение

  • Happy Mums

7 - 18 декември

от 10.30 ч. на 7.12 до 13.00 ч. на 18.12

Happy Mums

ПЛАТЕНО

Ако сте бременна и се чудите дали подготовката за това, което Ви предстои е необходима и важна за Вас, сега е момента да опитате, за да разберете! :)

Предлагаме Ви възможност да се включите в 4 практически модула от нашата програма за предродилна подготовка, които ще Ви изведат на първа линия и ще Ви помогнат да имате леко раждане, добър старт и успешно последващо кърмене и спокойствие и увереност в грижата за малкото човече, а именно:

Практикум " Раждане" - 7.12.2017г. / четвъртък / от 10.30 ч.
Ще усвоите практически умения за обезболяване на раждането - позиции, дишане, масаж, релаксация.

Практикум " Кърмене" - 11.12.2017 г. от 10.30 ч.
Въпреки, че кърменето е естествен процес понякога са нужни време, умения и знания, за да преодолеем " подводните камъчета", които могат да се изпречат на пътя ни.
Ще научите лесни техники за правилно поставяне и засукване на бебето, как да организирате кърменето, така че и бебето да е сито и Вие да сте отпочинала и спокойна, как да стимулирате производството на кърма, кои са възможните усложнения и как да се справите с тях и всичко важно за наистина успешен старт от самото начало.

Практикум " Грижи за бебето" - 14.12.2017 г. / четвъртък / от 10.30 ч.
Една тема, която според нашият контакт със семействата изключително често тревожи бъдещите родители.
По време на практикума ще ви запознаем с особеностите на новороденото, кое е нормално и кое не и кога се налага да потърсите помощ.
Ще къпем " бебе" / кукла / в реално време, ще обработваме пъпчето и сменяме памперса по начин, който намалява коликите.
Ще усвоите техники с които да успокоявате за минута и най- разстроеното бебе.
Ще споделим с вас всички тайни, които знаем за бебетата, за да имате лесно и щастливо начало на живота с тях в къщи.

Практикум " Масаж на бебето" - 18.12.17 / понеделник / от 10.30 ч.
Масажа и докосването са толкова важни за Вашето бебе, колкото и това да го нахраните, успокоите или да го гушкате.
Най-мощният масаж, който преживяваме всъщност е самото естествено раждане.
Природата е направила така, че продължителните контракции на матката стимулират периферната нервна система и по-важните органи, за да се подготвят за живота извън майката.

Нуждата от масажа продължава и след раждането.Малкото бебче има и физическа и емоционална нужда от докосване и масажиране.
Много често родителите изпитват страх да докосват детето си.Струва им, че мъничките ръчички и краченца са толкова крехки, че биха се счупили.

Всъщност детето има нужда да бъде галено, милвано, целувано.
Докосването е първият език, на който новороденото разговаря, затова общувайте с него.
Медицински доказано е, че бебета лишени от допир в първите месеци от своето раждане се развиват по-бавно.Това най-добре става чрез масажирането.То носи както физическо така и емоционално облекчение.
Сваляйки напрежението от мускулите, вие успокоявате рожбата си.Тя усеща вашата любов и подкрепа и вече светът не изглежда толкова страшно място.

И макар да знаем, че съществуват хиляди книги или DVD-та, където можете научите как се правят масажите на бебето, ние сме абсолютно убедени, че те не биха могли да заместят практическото обучение "на живо" от опитен инструктор.

ВОДЕЩИ:

Тони Калушкова - Акушерка, Медицински консултант по кърмене, Сертифициран инструктор за предродилна подготовка към европейската мрежа на пренаталните асоциации ( ENCA ), Сертифициран инструктор по програмата на д-р Карп " Най- щастливото бебе"

Дани Дечева - Акушерка, Медицински консултант по кърмене, Психолог, Масажен терапевт.

Условия за участие:
Може да изберете един, няколко или всички практикуми, които ви предлагаме.

Цената се формира в зависимост от това колко от класовете сте решили да посетите.
Участие в един или два модула: по 20. 00 лв. за всеки
Участие в три модула - по 15.00 лв. за всеки
Участие в четири модула - по 10.00 лв. за всеки

Това е нашият коледен подарък за всички очакващи семейства и техните бебета и никога до сега не сме имали такова неустоимо предложение! :)

Възползвайте се!

Понеже часовете са изцяло практически, а целта ни е да работим персонално с всеки един от участниците, местата са ограничени.

За да се включите е необходимо да заявите участието си на съобщения - тук в страницата или да позвъните на телефон 0988918176 като ни оставите Ваш телефонен номер за обратна връзка.

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност при промяна на мястото, часа или други параметри на събитието, в случай, че не е постъпила информация за това от организатора.

Вижте други

Първа помощ - основен курс - Варна

28 април 09:30

Първа помощ - основен курс - Варна

FirstAidbg.com

АДС Морски Център

Етикети: безопасност

Още от Happy Mums

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook