Меню

Изберете възраст

Празник на детските книги в Detskiknigi.com

  • Фондация Детски книги

02 до 23 април 2020

от 00.00 ч. на 2.04 до 00.00 ч. на 23.04

БЕЗПЛАТНO

Април по традиция е месецът, в който отбелязваме Международния ден на детската книга (2 април) и Световния ден на книгата и авторското право (23 април). 

Новата ситуация изисква нови начини за връзка с младите читатели на книгите, затова ви каним от 2 до 22 април на “Празник на детските книги в Detskiknigi.com”.

Празникът ни ще се проведе изцяло онлайн и ще включва интервюта с писатели, художници, преводачи и професионалисти от издателския бранш, които да отправят послания към децата; срещи с творци през онлайн платформа; публикуване на идеи за свободни ресурси и предизвикателства за изпълнение у дома от децата, и още куп занимания. 

Тъй като детските книги се празнуват от всички, следете и инициативите на партньорите ни и приятели, които се включват в инициативата “Четем заедно!”. 

Всички събития можете да следите в социалните мрежи с хаштагове #ЧетемЗаедно #детскикниги и #МаратонНаЧетенето.

 

Градове:
СофияАсеновградБанкяБлагоевградБургасВарнаВелико ТърновоВидинВрацаГабровоГорна ОряховицаДобричКазанлъкКозлодуйКърджалиМонтанаПазарджикПерникПлевенПловдивРазградРусеСилистраСливенСмолянСтара ЗагораХасковоШуменЯмбол

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност за качеството и осъществяването на представеното събитие или услуга, както и за последвала промяна в неговите параметри, дата, час на провеждане и др.

Вижте други

ПлУвАм с МаМа и ТаТи

23 септември 10:30

ПлУвАм с МаМа и ТаТи

ПлУвАм с МаМа и ТаТи

World class spa & fitness - ул. Ралевица 38, хотел Olives - ул. Христо Вакарелски 1А, Spark - ул. Рачо Петков - Казанджията 4, сграда 16/3

Етикети: безопасност, емоционална интелигентност, игра, изкуство, интелигентност, музика, общуване, ранно детско развитие, социални умения, спорт, татковци, физическа активност

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook