Меню

Изберете възраст

Предизвикателното поведение на детето ми. Какво мога да направя?

  • Фондация Карин дом

02 април 14:00

от 14.00 ч. на 2.04

БЕЗПЛАТНO

Скъпи родители,

всички се опитваме да търсим правилния път към нашите деца, понякога  успешно, понякога не съвсем, а много често се чувстваме напълно безсилни в търсенето на път към детето - резултатът все по-трудна комуникация и конфликтни ситуации.

Предизвикателното поведение на детето ми. Какво мога да направя? - онлайн лекция на живо в профила на Карин дом във фейсбук в профила на Карин дом във фейсбук - 2-ри април от 14.00 ч .  

С темата ще се ви запознаят Стефка Цветанова (психолог) и Николета Йончева (логопед)

За какво ще поговорим: Понякога ви е трудно да се справите с поведението на детето си. А сега повече от всякога. Ядосвате се, не знаете дали да повишите тон, да се скарате, да накажете или.. Ако имате дете на възраст между 2 и 7 години и срещате предизвикателства с поведението му, значи това обучение е за вас.

 Вижте графика на провеждане на всички онлайн обучения на Карин дом ТУК!

Очакваме Ви!

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност за качеството и осъществяването на представеното събитие или услуга, както и за последвала промяна в неговите параметри, дата, час на провеждане и др.

Публикации

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook