Меню

Избери възраст

Премиера на "ТЕС за травма на мозъка"

  • Дарина Гаврилова

23 ноември - 07 декември

от 16.00 ч. на 23.11 до 16.00 ч. на 7.12

https://www.youtube.com/watch?v=QIiXCtbk_tw&feature=youtu.be

ТЕС чудеса

Много от нас се надяват на чудеса, търсят чудесата, обичат да четат за тях, да чуват, че някъде някой е сътворил, или изживял някакво чудо, но… не е като да сме го преживели лично, или не „точно по този начин“, или „не такова чудо исках“… знаете.

Тук естествено възниква и въпросът – А какво е чудо? Разбира се, за всеки отговорът ще е различен, но може би ще се съгласите ако обобщя така – чудото е нещо, което възприемаме като добро, то надскача границите на познатото ни като реално възможно, за: време, начин, качества, количества, средства, източник и т.н., носи ни извънредно силни положителни емоции, до степен на шок. Обикновено е съпътствано от заявления от типа „неможе да бъде!“, „не е истина“, „О, Божичко, майчице, мили Боже, …“ или просто си „глътваме езика“.

Е, и аз обичам да чета, гледам, слушам, от време на време и правя чудеса, но това последното го обърнах на професия, а дали и клиентите ми мислят така, те да си кажат.

Та бидейки любителка на чудеса по-специално в сферата на енергийната психология, която сама по себе си е чудо, преди време попаднах на един кратък филм, който реших, че непременно трябва да споделя с българската публика. Да, хората знаещи английски, може да са го забелязали, но аз искам филмът да е преведен на български за нашата си публика. За това си седнах на … чудото, и го направих. Сега се радвам да споделя за първи път на български език, тази толкова вълнуваща история! Тя може да е поредната в практиката на Гари Крейг, авторът на ТЕС – техника за емоционална свобода. Може да е поредната изобщо в историята на техниката и на всички ТЕС- практици, като мен. Но за един обикновен човек, да е наистина забележително откритие и надежда за кураж, че има начин, има нещо, има някой, което може да му е от реална помощ почти веднага!

В този филм, Гари Крейг илюстрира невероятните възможности както на техниката като инструмент, така и на хората, като физически, ментален и психически потенциал. Ще се развълнувате и от финалните думи на Сали, героинята на този видео-документ, но не само тогава. През цялото време тя не спира да се изненадва от бързия и леко постигнат ефект за нейния дългогодишен проблем.

Гледайте, радвайте се заедно със Сали на нейното чудо, разпространявайте новината, че такива неща се случват, че стават именно с ТЕС и практикувайте, практикувайте, практикувайте ТЕС!

Ако не успявате да се справите достатъчно добре сами, обърнете се към мен на jivnali.net, нали ТЕС-чудесата са ми работа! Все ще сътворим някое и друго ТЕС-чудо заедно

Дарина Гаврилова консултант енергийна психология
Приятно гледане!
https://www.youtube.com/watch?v=QIiXCtbk_tw&feature=youtu.be

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност при промяна на мястото, часа или други параметри на събитието, в случай, че не е постъпила информация за това от организатора.

Вижте други

Публикации

Календар

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook