Меню

Избери възраст

Раждане без страх и болка - Варна

  • Списание "9 месеца"

7 декември 10:00

от 10.00 ч. на 7.12

Гр. Варна, Mall Varna, Capella Play

БЕЗПЛАТНO

Тази седмица във Варна отново е време да си поговорим за раждането. Има ли наистина начин да се подготвим психически и физически за този момент и как да се запътим към родилното без страх? Има ли раждане без болка? Кой може да ни помогне да се справим?
Наш гост ще бъде Рени Корновска, акушерка в Майчин дом, която ще ни даде своите съвети, и ще отговори на всеки един от Вашите въпроси.

И още:
Cryosave - Защо да съхраняваме стволови клетки

ВСЕКИ ПОСЕТИТЕЛ ЩЕ ПОЛУЧИ ТРАДИЦИОННИЯ КОМПЛИМЕНТ ОТ СПИСАНИЕ "9 МЕСЕЦА", а специално за някои от присъстващите сме подготвили чудесни награди, които ще ви поднесем след провеждането на нашата томбола.

Ще ви очакваме!

Можете да заявите вашето присъствие на тел. 0876 181 114, на e-mail: school@9meseca.bg или като потвърдите тук на самото събитие.

Лекциите за бъдещи и настоящи родители на списание "9 месеца" са напълно безплатни. Ако попаднете на различна от тази информация, молим да ни сигнализирате.

Благодарим ви, ако вече сте се записали! ♥

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност при промяна на мястото, часа или други параметри на събитието, в случай, че не е постъпила информация за това от организатора.

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook