Меню

Изберете възраст

Роботика и програмиране - Модул 2

  • Технократи

25 февруари - 01 април

от 10.30 ч. на 25.02 до 12.30 ч. на 1.04

MOVE.BG

ПЛАТЕНО

Отворено записване Модул 2 - роботика и програмиране за деца между 8 и 14 г.

Курсът включва 6 последователни упражнения, като целта на този модул е да запознае децата в дълбочина с програмирането на робот и функциите, които всеки сензор изпълнява. В този модул се набляга на креативното и различно мислене на всяко дете чрез свободно конструиране и програмиране на робот.

Условия за участие:

◆Забележка◆: Отбелязвайки се като посетител в събитието във Facebook не ви гарантира запазване на място.
За да сте сигурни, че ще запазите своето място, моля, заявете вашето участие тук: https://goo.gl/forms/bPRWav4eSDfh2xEs2

▶ Цена: 180 лв. (включва: 6 занятия х 120 минути)
За повече от едно дете от семейство - 15% отстъпка за втори участник.

▶ Начини на плащане: на място в брой или по банков път.

▶ Често задавани въпроси:
Може ли да се запишем ако детето не е посетило Модул 1?
- Ако детето е било част от курс по роботика и програмиране досега е възможно да се включи в групата, но все пак е по-добре ако премине през Модул 1.
Колко големи са групите?
- Включват максимум 12 участника, които се разделят на отбори по двама.

▶ Повече за нас:
“Технократи” използва естественото състояние на детския ум, а именно – изобретателност, любопитство и въображение и го трансформира в реални умения. Програмите ни, насочени към деца и младежи, обхващат наука, технологии и изкуства. Вярваме, че занятията ни постигат няколко основни цели: участниците се научават как да работят в екип, осъзнават по-добре своите силни страни и индивидуални възможности, възприемат новите технологии като средство, което открива нови хоризонти, вдъхновят се, забавляват се и намират нови приятели.

Предимствата на хардуера ни (VEX IQ):
- използването на контролер при управлението, което скъсява дистанцията робот-дете и помага за преодоляването на “страха от технологиите”
- в работните комплекти са включени 6 сензора, 4 мотора и над 850 части, които позволяват повече свобода при създаването на умни роботи дори от най-малките.

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност при промяна на мястото, часа или други параметри на събитието, в случай, че не е постъпила информация за това от организатора.

Още от Технократи

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook