Меню

Изберете възраст

Рожден ден на Таратанци

  • Таратанци ООД

5 септември 19:00

от 19.00 ч. на 5.09 до 22.00 ч. на 5.09

Gifted Sofia

Началото: септември 2014 година. Като членове на екип „Култура“ по време на третото издание на форума „Идеите – това сме ние“ се събират няколко дотогава непознати. Цел? Търсят промяната.

...Три години по-късно - на 5-ти септември, каним всички вас – приятели, партньори и съмишленици, за да ви покажем продължението на историята, как се стигна до каузата и мисията на „Таратанци“ днес, какво сме намислили занапред...

Заповядайте на сладка приказка, на чаша вино и, защо не, да си поговорим за бъдещи съвместни творчески планове! Ще ви представим и част от изложбата „Последвай Стъпките“, с която през 2017 година оставяме следи по пътищата на България.

За изложбата:

В изложбата са включени графични изображения на български народни хорá от всички фолклорни области. Всяко хоро, изиграно в кръг и представено визуално чрез стъпките си, притежава автентична и уникална форма, а тактовият размер е изобразен чрез характерните цветове на костюмите в съответната фолклорна област.

Изложбата можете да посетите в периода 1-6 септември в културния градски хъб "Gifted Sofia" на ул. Иван Денкоглу 24, а партито с нас е на 5-ти септември от 19 ч.

Очакваме ви с нетърпение!

Поздрави,
Екипът на Таратанци

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност при промяна на мястото, часа или други параметри на събитието, в случай, че не е постъпила информация за това от организатора.

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook