Меню

Изберете възраст

Съвети какво и как можем да правим сега у дома, за да подкрепим реадаптацията на децата към детските ясли и градини след пандемията

  • Фондация Карин дом

07 април 14:00

от 14.00 ч. на 7.04

БЕЗПЛАТНO

Съвети какво и как можем да правим сега у дома, за да подкрепим реадаптацията на децата към детските ясли и градини след пандемията с психолозите-  Виргиния Василева и Димана Митева-Найденова.

Ще публикуваме лекцията на 7-ми Април във фейсбук страницата на Карин дом.

За какво ще поговорим: Когато всичко това отмине и се върнем към нормалното си ежедневие, децата ще се върнат в детските ясли и градини. За най- малките това ще означава повторна адаптация. Но този път – за всички деца от групата едновременно… Целта на тази лекция е да предоставим на родителите практически лесно изпълними стратегии, с които да поддържат връзката на детето с детската ясла /градина и да помогнат на детето да се реадаптира по-лесно и по-безболезнено.

Вижте графика на провеждане на всички онлайн обучения на Карин дом ТУК!

Очакваме Ви!

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност за качеството и осъществяването на представеното събитие или услуга, както и за последвала промяна в неговите параметри, дата, час на провеждане и др.

Вижте други

Публикации

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook