Меню

Изберете възраст

Science PARTY / Машина на времето

  • Музейко

13 - 14 октомври

от 19.30 ч. на 13.10 до 01.30 ч. на 14.10

Muzeiko

ПЛАТЕНО

Абсолютна величина ли е времето? Можем ли да се върнем назад в миналото или да погледнем напред в бъдещето? Качете се в нашата машина на времето с музика, танци, предизвикателства за мозъка и научни презентации в петък, 13 октомври.

Програмата на събитието за възрастни (18+) включва тематични научни лекции и астронимически наблюдения, арт работилница, куиз, танци и състезания по етажите на миналото, настоящето и бъдещето. В петъчната вечер, събитието за възрастни* SCIENCE PARTY: МАШИНА НА ВРЕМЕТО в Музейко ще продължи в пространствено-времевото измерение от 19:30 ч. до 01:30 ч.

Акценти от програмата:

МАШИНА НА ВРЕМЕТО
Машината на времето на 3KEY Rooms гостува на "Музейко". Включи се в нашето трикиКЛЮЧение през миналото, настоящето и бъдещето, за да разбереш как да я задействаш!

ЕПОХАЛЕН КУИЗ
Изпробвайте познанията си за различните епохи. Най-подготвените печелят награди.

НАУЧНИ ЛЕКЦИИ И АСТРОНОМИЧЕСКИ НАБЛЮДЕНИЯ
Достижение в научните проучвания за процесите на стареенето.
Космосът - машина на времето.

ТАНЦИ ВЪВ ВРЕМЕТО
Да се превърнем в най-добрата машина на времето чрез магията на танца. Благодарение на приятелите ни от Derida Dance Center ще преобърнем пространствено-времевия континуум в танцова арена, тържество на веселието и цветността. Облечете се според модата на предпочитаната от вас епоха и се включете в щурите танци.

АРТ РАБОТИЛИЛНИЦА ЗА STEAMPUNK
Направи си сам! Ще имаш възможността да сътвориш свой собствен Steam Punk аксесоар с нашите приятели от Punto Art Bazar.

СЪСТЕЗАНИЯ ПО ЕТАЖИТЕ НА МУЗЕЙКО: МИНАЛО, НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ
Най-атрактивен костюм от миналото и бъдещето. Станете победител на римски шах и комуникации във времето.

ПЪЛНАТА ПРОГРАМА ЗА SCIENCE PARTY: МАШИНА НА ВРЕМЕТО очаквайте скоро!

Билетите са в продажба на касите в Музейко и онлайн на https://goo.gl/y8VyqA. Ако си сред първите 50, цената е 15 лв. След това цената за предварителна продажба е 20 лв., а в деня на събитието 25 лв. Цената на билета включва едно питие по избор, любезно предоставено от нашите спонсори - Absolut & Stolichno.

Δ Δ Δ

*ДОБРЕ ДОШЪЛ В МУЗЕЙКО, АКО СИ НАВЪРШИЛ 18!
#ГолемитеИграят

Δ Δ Δ

SCIENCE PARTY: МАШИНА НА ВРЕМЕТО се организира с подкрепата на Absolut, Столично и в партньорството със списание БЪЛГАРСКА НАУКА и СУ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“.

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност при промяна на мястото, часа или други параметри на събитието, в случай, че не е постъпила информация за това от организатора.

Вижте други

Slingo Fest - Слинго Фест

26 септември 10:00

Slingo Fest - Слинго Фест

Slingo Fest Sofia

ул. Искър 4, SOHO Sofia

Още от Музейко

Публикации

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook