Меню

Изберете възраст

Сесия 8 - Взаимна академия за естествено учене

  • Гаяне Минасян

20 октомври 18:00

от 18.00 ч. на 20.10 до 21.00 ч. на 20.10

Зала G8, ул. Гладстон 8

ПЛАТЕНО

Всички искаме да сме търпеливи, да не сме критични и да не избухваме гневно към децата. Но как да не реагираме така, ако считаме нещо за нетърпимо?

Сесия 8 на Взаимната академия ще е посветена на безусловното приемане - първата от темите, които запланувахме за предстоящото тримесечие на @Тийм билдинг Взаимна академия за естествено учене. Eliza Pankova ще проведе демонстрация с метода-диалог на Байрън Кейти (thework.com, на български е преведена книгата й "Да обичаш това, което е"). Това е метод, чрез който човек променя осъдителните си нагласи и проглежда за собствената си свобода и възможни роли в проблемната си ситуация. Изпълва се с мир и приемане към човека, към който е изпитвал гняв, осъдителност, огорчение, нетърпимост и т.н.

Вход - 5 лв.

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност при промяна на мястото, часа или други параметри на събитието, в случай, че не е постъпила информация за това от организатора.

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook