Меню

Изберете възраст

Slingo Fest 2019 – Всичко за бебеносенето на едно място! Изложение и конференция

  • Slingo Fest Sofia

23 март 10:00

от 10.00 ч. на 23.03 до 18.00 ч. на 23.03

бул. "Цариградско шосе" 147

На 23 март от 10:00 до 18:00ч. в Интер Експо Център ще се проведе второто издание на Slingo Fest.
Най-голямото събитие в сферата на бебеносенето у нас ще събере на едно място производители и вносители на продукти, свързани с грижата за най-малките. Посетителите ще могат да разгледат, изпробват и закупят ергономични носилки, дрехи за бебеносене и кърмене, аксесоари и играчки от слингов плат и всичко, свързано с философията на привързаното родителство.

След успеха на дебютния Slingo Fest от есента на миналата година, организаторите подготвят много по-разнообразни и интересни прояви във фестивалния ден.
Всеки желаещ ще може да види демонстрация на избрания от него продукт и да получи професионален съвет за ергономичното поставяне на бебето в него.

Този път освен търговска част и уъркшопите, в рамките на събитието ще се състои и конференция.
Очакват се топ лектори в областта на бебеносенето от България и чужбина, като техните презентации са изготвени специално за Slingo Fest 2019. Имаме удоволствието да споделим имената на някои от тях:

  • Д-р Роузи Ноус – автор на “Why babywearing matters”
  • Д-р Анета Попиванова – неонатолог с дългогодишна практика в СБАЛАГ “Майчин дом” и учредител на НАПК.
  • Христина Янева – Хедра консултант по кърмене, сертифициран от международния борд по кърмене IBCLC, автор на „Всичко за кърменето или почти всичко, но практично“.
  • Илария Чинафра – собственик на Италианското училище за бебеносене в Рим.
  • Неда Михайлевич – консултант по бебеносене и дула от Хърватска.

Slingo Fest 2019 е най-голямото събитие у нас, посветено на бебеносенето. На второто издание на фестивала се очакват няколко десетки търговци и изложители, както и стотици посетители, интересуващи се от слингове и раници, и търсещи удобни, безопасни и ергономични алтернативи за своето малко дете.

Повече информация за събитието можете да получите на:

ФБ страница: https://www.facebook.com/Slingo-Fest
ФБ събитие: https://www.facebook.com/events/533742470472774/
E-mail: slingofestsofia@gmail.com

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност при промяна на мястото, часа или други параметри на събитието, в случай, че не е постъпила информация за това от организатора.

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook