Меню

Изберете възраст

Техплей

  • Национален политехнически музей

11 - 25 ноември

от 11.00 ч. на 11.11 до 17.00 ч. на 25.11

Национален Политехнически Музей

„САМО НАЙ-ДОБРОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО“
Девизът на ЛЕГО е в унисон с приетата от тях фисолофия, че децата прдобиват социална стойност в очите на своите въстници, като постигат високо ниво на майсторство в избрано от тях умение, без значение какво е то. Ако умението е ценно и си струва усилията, те ще упражняват, докато го овладеят добре, независимо колко време ще им отнеме. За хлапетата е важно да заслужиш уважение с усилията си и да можеш в крайна сметка да покажеш някакъв осезаем резултат, а Лего си струва усилията.
От тази събота в Националния политехнически музей ще можем да видим моделите, които са измайсторени от вече пораснали „хлапета“ - членове на Българския ЛЕГО Клуб „Лебго“. Те са ни подготвили едни от най-атрактивните Лего модели, свързани със света на техниката.
ТЕХПЛЕЙ - ЛЕГО ТЕХНИЧЕСКО ИЗЛОЖЕНИЕ – 11 ноември, 11.00 ч. ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност при промяна на мястото, часа или други параметри на събитието, в случай, че не е постъпила информация за това от организатора.

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook