Меню

Изберете възраст

Туй-Онуй на Академия за родители във Варна

  • Академия за родители

21 октомври 09:00

от 09.00 ч. на 21.10 до 18.00 ч. на 21.10

Детски център "Мама и Аз" - Варна

БЕЗПЛАТНO

В Академия за родители във Варна, на 21-ви октомври (сега в събота) в детски център "Мама и аз" - не пропускайте да се запознаете с Любка Любопиткова, която постоянно задава въпроси, в къта на This And That/Туй-онуй. С Любка и Мтел ще играем на единствената по рода си интерактивна българска игра - "Кой светна луната?" на TAT Creative, ще оцветяваме и рисуваме, и ще създадем свои книжки с децата. На щанда на издателството, което ще е непосредствено до МТел ще намерите интерактивните книги: "Кой светна луната?" и "Как се казва тази книга?" на промоционални цени. Също така ще можете да си вземете автограф от Мая Бочева - Уики, автор и художник на поредицата, която ще бъде на щанда целият ден.
Повече за събитието научете от тук: https://parentacademy.bg/parent_academy_varna_2017/

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност при промяна на мястото, часа или други параметри на събитието, в случай, че не е постъпила информация за това от организатора.

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook