Меню

Изберете възраст

Вкъщи с 1 наум

  • Bilyana Koteva

08 април 13:00

от 13.00 ч. на 8.04 до 14.00 ч. на 8.04

БЕЗПЛАТНO

Ситуацията в света е особена. Затова трябва да сме гъвкави. Точно същото умение е изключително важно и при появата на бебе. Тогава ситуацията у дома е още по-особена, а от способността ни да се нагодим спрямо нея зависи семейният мир. Който в първите седмици е доста крехко явление.

Цялостна подготовка за бебето у дома. Практични съвети за правилно отглеждане и за оптимални условия на средата. Полезна информация за здравето и правилното отглеждане на новороденото. Кратко, ясно и синтезирано.

Къпане, хигиена и тоалет на бебето.
Сън и бодърстване.
Навиците на бебето.
Физиологични и тревожни сигнали.
Здраве на бебето – съвети за закаляване и добро отглеждане.
Среда за отглеждане

Лектор: д-р Таня Андреева, педиатър и ревматолог

Срещата ще се проведе онлайн, във фейсбук страницата на събитието. Заповядайте! Поканете и приятели. И да не забравите да извикате и бъдещите татковци.

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност за качеството и осъществяването на представеното събитие или услуга, както и за последвала промяна в неговите параметри, дата, час на провеждане и др.

Вижте други

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook