Меню

Изберете възраст

За втора поредна година Варна ще бъде домакин на семейното изложение „Бебе Зона“

02 до 03 юли 2022

от 10.00 ч. на 2.07 до 16.00 ч. на 3.07

Дворец на културата и спорта - зала "Младост"

БЕЗПЛАТНO

Специализираното търговско изложение за детски стоки и услуги "Бебе Зона" отваря врати за втора поредна година в Двореца на културата и спорта на 2 и 3 юли в зала „Младост“. Варненските родители и гостите на града ще имат възможността да се запознаят, тестват и закупят на място детски стоки и услуги директно от водещите производители и вносители в България.

Тази година разнообразието от брандове е още по-голямо – на изложението ще бъдат представени едни от най-добрите модели детски колички, слингове и ергономични раници, кошари, шишета и помпи за кърма, памперси, бебешка и детска козметика, хранителни добавки, детски бижута и аксесоари, образователни пособия и медицински услуги и всичко необходимо за отглеждането на бебета и малки деца.

Посетителите ще могат да научат подробна информация за продуктите директно от производителите и официалните вносители, както и да ги закупят на място на преференциални цени. Освен това всички гости на изложението ще могат на място да участват в големите томболи на "Бебе Зона", които са парични ваучери за пазаруване – 6 x 100 лв. и 2 x 200 лв., както и други големи предметни награди. Организаторите са подготвили и много награди, които да се разиграят онлайн в социалните мрежи на изложение "Бебе Зона" преди неговия старт.

По време на изложението ще можете да вземете от организаторите промокод за отстъпка при покупка на Електронен дневник на мама и татко! Ето повече за дневника – тук.


Тази година част от „Бебе Зона“ ще бъде и благотворителната кампания "От мама за мама" – кампанията има за цел да подкрепи варненските родители в неравностойно положение с малки деца.

До момента инициативата е успяла да подпомогне над 120 семейства с малки деца.

Как може да се включите в кампанията: На територията на изложението ще бъде разположен пункт, на който желаещите да помогнат ще могат да оставят своите дарения. Дори най-малката помощ е от значение и ще бъде приета с признателност. Даренията могат да бъдат под формата на стоки от първа необходимост /памперси, шишета, биберони, дрехи и др. Даренията може да бъдат изпращани и по Спиди или Еконт за сметка на подателя.

Условия за дарените стоки:

  • Да са подходящи за деца от 0 до 5 годинки.
  • Да са с ненарушена цялост на опаковките и в срок на годност, ако се отнася за козметика или храни.
  • Да са чисти и запазени и без видими дефекти, ако се отнася за дрехи и обувки.
  • Да са здрави и годни за използване, ако се отнася за електроуреди или колички, кошари, играчки и др.


Търговското изложение "Бебе Зона" е с вход свободен и ще бъде с работно време от 10:00 до 18:00 часа на 2 юли и от 10:00 до 16:00 часа на 3 юли.

Подробна информация за изложение "Бебе Зона" може да намерите тук.

Издателят на "Дневникът на мама и татко" Римембранд ЕООД не носи отговорност за качеството и осъществяването на представеното събитие или услуга, както и за последвала промяна в неговите параметри, дата, час на провеждане и др.

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с вашия термин или възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook