Меню

Изберете възраст

100% натурален имуностимулатор Цегет+


Цегет+ е висококачествен натурален имуностимулатор със стандартизирани екстракти от Ехинацея, Ацерола с високо съдържание на натурален витамин C и натурален Селен. Цегет+ влияе благоприятно както при първи симптоми, така и при грип, настинка, вируси и при възстановяване на организма след боледуване. Цегет+ е изкючително добър и за превенция, като подсилва имунната система и собствените защитни сили на организма.

Цегет+ комбинира Ехинацея, Ацерола и Селен, за да предостави пълна грижа за имунната система. Натуралните и органични активни съставки гарантират добра усвояемост от организма и следователно положителен ефект. Цегет+ набавя жизнено важни за тялото елементи, които тялото не може да си произведе само, като витамин Ц и селен. Цегет+ е също и мощен антиоксидант заради наличието на биофлавоноиди и Селен. Цегет+ повишава естествения имунитет. Цегет+ може да се взима като превантивно средство при опасност от грип, настинка, летен вирус, вируси и при отслабена имунна система. Цегет+ също така облекчава организма и влияе благоприятно при тези състояния. Цегет+ също и спомага доброто възстановяване след боледуване.

  1. Цегет+ е напълно натурален имуностимулатор, подходящ както за възрастни, така и за деца над 4 години, както и за бременни след 3-я месец от бременността или кърмещи.
  2. Цегет+ може да се приема и от деца под посочената възраст след консултация със специалист. Таблетката може да се стрие, да се разтвори в течност или да се сдъвче.
  3. Цегет+ е изцяло натурален и безвреден в обозначените дози продукт. Не съдържа изкуствени продукти, оцветители и консерванти!
  4. Цегет+ за здрава имунна система!


Повече за Цегет+ ТУК.

Още от Ботаник

Продукти

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook