Меню

Изберете възраст

A-Derma EXOMEGA CONTROL за атопична и много суха кожа

A-Derma EXOMEGA CONTROL за атопична и много суха кожа

Марката A-Derma разработва продуктите си въз основа на подхода - чисти (без полемични съставки) и зелени формули – с изключително високо съдържание на натурални съставки.

Такава е и емблематичната серия  - ежедневна хигиена и грижа за атопична и много суха кожа, за кърмачета, деца и възрастни.

Лансирана още през 1994 г., серията на A-Derma, марката специалист за уязвима кожа, не е спирала да бъде пионер! 2009 г.: Exomega е формулирана с екстракт от Кълнове от Овес Rhealba® - патентована, растителна мощна успокояваща съставка. 2012 г.: лансирана е 1-та Стерилна Козметика за атопична кожа. 2017 г.: Exomega става CONTROL - иновация за подобряване ежедневието на пациентите със суха атопична кожа.
 

Хигиена
  • Емолиентно душ олио 200/500 мл за лице и тяло С АРОМАТ
  • Емолиентен пенещ се гел 200/500 мл за лице и тяло БЕЗ АРОМАТ
  • Емолиентен почистващ гел 2 в 1 200/500 мл за лице, тяло и коса С АРОМАТ

 

Грижа

3 текстури за грижа съобразно степента на сухота и винаги със същата концентрация на активни съставки. Целта е всеки да може да избере възможно най-комфортната за кожата си текстура, съобразно ежедневието и желанието си. Формулите са разработени с 95% съставки с натурален произход, подходящи още от раждането.

За да насърчи още повече редовното приложение, A-Derma създаде нова по-практична и ергономична туба Стерилна Козметика. С опаковка, създадена в стерилна зона, STERILE COSMETICS е иновация, дори революция, от Лаборатории Pierre Fabre. Понастоящем никоя друга козметична група не предлага този вид продукти: БЕЗ консерванти и без период на употреба след отваряне, тъй като формулата остава стерилна през целия период на приложение. Това постижение е възможно, благодарение на опаковката, която блокира навлизането на всички въздушни или чужди частици в тубата.

  • Емолиентно мляко 200 мл за лице и тяло – БОГАТА ТЕКСТУРА
  • Емолиентен крем 200 мл за лице и тяло – БОГАТА + ТЕКСТУРА
  • Емолиентен балсам 200 мл за лице и тяло – БОГАТА ++ ТЕКСТУРА

Емолиентно мляко/крем/балсам се предлагат и във формат флакон-помпа 400 мл

ЧУВСТВАМ СЕ ДОБРЕ В КОЖАТА СИ, ДОРИ И УЯЗВИМА


Повече за продуктите на A-Derma тук.

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook