Меню

Избери възраст

Бебешки шампоани Бочко

Бебешки шампоани Бочко

 

Къпането на бебето в първите месеци включва косата и тялото. Затова е препоръчително да използваш един продукт с комбинирани измиващи функции и нежна формула, с балансирано рН. Шампоанът за коса и тяло Бочко ще отговори на твоите високи изисквания и ще се грижи кожата и косата на бебето да бъдат чисти и защитени. И всичко това ще става без повече сълзи в банята!

                          

Бочко Шампоан за коса и тяло Лавандула

Разфасовка: 400 мл, 200 мл

 

Действие

Бебешкият шампоан Бочко е с изключително деликатна към очите формула, без сълзи. Нежно измива косата и почиства кожата на бебето. Успокоява и защитава благодарение на добавения лавандулов екстракт. Чистата формула на шампоана Бочко е без дразнещи съставки (SLES), с нежен хипоалергенен аромат и прави фина и мека пяна. Подходящ за вечерната баня на бебето още от първия му ден.

 
Активни съставки

Лавандулов екстракт
Омайната лавандула расте като красив храст и има силно въздействащ аромат, познат на хората още от древността. Екстрактът от лавандула действа успокояващо, антисептично, подхранващо и стимулира регенерацията на клетките.

 

                             

Бочко Шампоан за коса и тяло Липа и Лайка

Разфасовка: 400 мл, 200 мл

 

Действие

Бебешкият шампоан Бочко е с изключително деликатна към очите формула, без сълзи. Нежно измива косата и почиства кожата на бебето. Чистата формула на шампоана Бочко е без дразнещи съставки (SLES), с нежен хипоалергенен аромат и прави фина и мека пяна. Подходящ за бебето още от първия му ден.

 
Активни съставки

Екстракт от лайка
Билката лайка е една от „естествените царици в козметиката”. Действа антисептично и противовъзпалително. От нея се добива веществото алфа бизаболол, което стимулира кръвообращението, помага за по-бързото зарастване на рани и за запазване на естествения липиден баланс на кожата. Екстракт от липа. Липовият цвят има силно успокояващ и овлажняващ ефект върху кожата. В народната медицина се препоръчва при изгаряния и кожни обриви.

 

 

Употреба на шампоани Бочко

Изсипете върху дланта си и разпенете с малко вода. Нанесете с внимателни движения върху косата и тялото и изплакнете.

 

Съвет от Бочко

Още в първите дни, по време на къпането, придържай бебчето върху коремче в дланта си, така че водата да се стича по тила и гръбчето. Обливай го с другата ръка. Така ще осигуриш усещане за сигурност в мъничето. С времето ще усетиш кога е готово само да стои във ваничката.

Когато подготвяте бебешката баня, затоплете водата предварително до 37⁰С в съда, в който ще къпете бебето. Така топлината на водата ще бъде близка до температурата на тялото. Поставете в близост измиващия продукт и малък съд, с който ще обливате бебето. Не забравяйте и меката хавлийка! Подсушаването на бебето в първите дни препоръчваме да правите с тънка памучна пелена или тензух.

 

Повече за продуктите Бочко тук

 

 

Производител: Лавена

 

Адрес: гр. Шумен, 9700 ПК114
Индустриален квартал

Телефон: 054 850138

Имейл: office@lavena.bg

Факс: 054 850119

www.lavena.bg

 

 

Още от Лавена

Продукти

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Искате да получавате възрастов бюлетин?

Създайте профил с възрастта на вашето дете. Това е първата стъпка, за да получавате текстовете, които подготвяме за вас, точно когато са ви нужни.  

Създаване на профил

Харесай ни във Facebook